De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Oasis Of The Seas HET GROOTSTE CRUISESCHIP TER WERELD.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Oasis Of The Seas HET GROOTSTE CRUISESCHIP TER WERELD."— Transcript van de presentatie:

1 Oasis Of The Seas HET GROOTSTE CRUISESCHIP TER WERELD

2

3

4 De verbeelding van de innovatieve rederij Royal Caribbean International kent geen grenzen. De Oasis of the Seas, het eerste schip van de gedurfde Genesis-klasse komt eind 2009 in de vaart en is met een capaciteit van ongeveer passagiers en een gewicht van ton het grootste schip ter wereld. Met grensverleggende faciliteiten en technische hoogstandjes zal de dit schip zelfs de meest ervaren cruiser versteld doen staan. Aan boord van de Oasis of the Seas wordt het onmogelijke mogelijk en wordt het ondenkbare realiteit.

5

6

7

8

9

10

11

12 S C H E E P S K A R A K T E R I S T I E K E N Schip : Oasis of the Seas **** Rederij : Royal Caribbean International Tonnage : ton Lengte : 360,88 meter Breedte : 46,93 meter Ingebruikname : dec Aantal passagiers : Aantal passagiersdekken : 16   

13

14

15

16

17

18

19 Central Park In een park wandelen terwijl je midden op zee bent
Central Park In een park wandelen terwijl je midden op zee bent ? Dit is geen utopie maar werkelijkheid aan boord van de Oasis of the Seas. In het hart van het schip bevindt zich immers een 6 dekken hoog en immens lang openlucht atrium met diverse thematische tuinen, diverse al fresco eetgelegenheden en enkele boetieks. Meer dan 300 hutten waarvan drievierde met balkon bieden een prachtig zicht op deze prachtige publieke ruimte.

20

21

22

23

24

25 Boardwalk Deze publieke ruimte is gewijd aan plezier en nostalgie
Boardwalk Deze publieke ruimte is gewijd aan plezier en nostalgie. Naast het AquaTheater en een heuse caroussel biedt Boardwalk voldoende attracties om dagenlang zoet mee te zijn. Overdag is het AquaTheater een waar zwemparadijs en 's avonds wordt het een heus theater met plaats voor 600 passagiers. Dankzij de talrijke informele eetgelegenheden is Boardwalk "the place to be" voor families met kinderen. Vanuit de 235 hutten met zicht op het AquaTheater of Boardwalk, waarvan 221 met balkon kunt u de spectaculaire shows in alle privacy gadeslaan.

26

27

28

29

30 Youth Zone Hier kunnen kinderen zich helemaal uitleven en al spelend leren in The Workshop en het Adventure Science Labs. In de Imagination Art Studio staat creativiteit centraal. Alle faciliteiten zoals o.a. het fitness center, de spa, de disco, het interactief waterpark, de dekruimte en de winkels zijn "kids only". Onder de overige faciliteiten bevinden zich de uitgebreide Vitality at Sea Spa & Fitness, de Pool & Spots Zone met meer mogelijkheden dan u zich kan indenken (zoals o.a. 2 surfsimulators en de Zip Line, een kabel waaraan u op een hoogte van 9 dekken van de ene kant van het openlucht atrium naar de andere getransporteerd wordt),en nog veel meer…………………..

31

32

33

34

35 THE END Pps by Vercoutter.m


Download ppt "Oasis Of The Seas HET GROOTSTE CRUISESCHIP TER WERELD."

Verwante presentaties


Ads door Google