De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Hagelandse Bier Genieters Wie zijn wij ? In de lente van 2012, merkten twee vrienden, Jean-Marc en Kurt dat er in hun regio (Linter – Zoutleeuw – Tienen)

Verwante presentaties


Presentatie over: "Hagelandse Bier Genieters Wie zijn wij ? In de lente van 2012, merkten twee vrienden, Jean-Marc en Kurt dat er in hun regio (Linter – Zoutleeuw – Tienen)"— Transcript van de presentatie:

1 Hagelandse Bier Genieters Wie zijn wij ? In de lente van 2012, merkten twee vrienden, Jean-Marc en Kurt dat er in hun regio (Linter – Zoutleeuw – Tienen) geen enkele biervereniging actief was. Een ongerept gebied tussen Leuven en Hasselt met ongetwijfeld veel meer bierminnende gelijkgezinden. Na een eerste brouwerijbezoek en een rijkelijke opkomst besloten ze meteen om hiermee verder te gaan. Op 10 juli 2012 werd HBG geboren, een onafhankelijke vereniging waarvan ondertussen het bestuur versterkt is met 5 leden.

2 Wat doen we ? Door allerhande activiteiten, zorgen we voor een betere bekendheid van de Hagelandse bieren. We promoten en bevorderen de Belgische biercultuur. Maar natuurlijk willen we in de eerste plaats genieten van de diversiteit aan smaken en kleuren, ons aangeboden door trotse Belgische brouwers. We trachten dit alle te doen door brouwerij bezoeken en degustaties. Hagelandse Bier Genieters

3 2012 Hagelandse Bier Genieters Bezoek brouwerij Haacht Streekbierenmarkt Tienen Degustatie Den Triest in “het Vinne”

4 2013 Hagelandse Bier Genieters Daguitstap Beersel

5 Contact gegevens www.hagelandsebiergenieters.be Hagelandse Bier Genieters info@hagelandsebiergenieters.be Of volg ons op facebook : http://www.facebook.com/groups/Hagelandsebiergenieters/


Download ppt "Hagelandse Bier Genieters Wie zijn wij ? In de lente van 2012, merkten twee vrienden, Jean-Marc en Kurt dat er in hun regio (Linter – Zoutleeuw – Tienen)"

Verwante presentaties


Ads door Google