De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Bedrijfsinformatie Arbo Maskelyn www.slideshare.net/wierdv Bekijk de presentaties op www.slideshare.net/wierdv Bent u op zoek naar een andere presentatie.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Bedrijfsinformatie Arbo Maskelyn www.slideshare.net/wierdv Bekijk de presentaties op www.slideshare.net/wierdv Bent u op zoek naar een andere presentatie."— Transcript van de presentatie:

1 Bedrijfsinformatie Arbo Maskelyn www.slideshare.net/wierdv Bekijk de presentaties op www.slideshare.net/wierdv Bent u op zoek naar een andere presentatie of workshop? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

2 De organisatie Arbo Maskelyn is een laagdrempelige arbodienstverlener die is ontstaan vanuit de passie voor alles wat te maken heeft met arbeidsomstandigheden en verzuim. Arbo Maskelyn is bij uitstek een partner voor kleinere MKB-bedrijven die arbobeleid willen implementeren of optimaliseren, maar zelf niet voldoende mankracht of kennis hebben. Wij onderscheiden ons van grotere dienstverleners door persoonlijke aandacht en de drive om het beste resultaat te realiseren.

3 De dienstverlening Arbo Maskelyn is gespecialiseerd in het ontwikkelen en implementeren van arbobeleid, alsmede in het inrichten van de bijbehorende instrumenten. Daarnaast richten wij ons op het casemanagement bij verzuim. Wij kunnen het gehele traject voor u uitvoeren, inclusief bewaking van verplichte stappen en termijnen. Arbo Maskelyn biedt ondersteuning bij het opzetten en gebruiken van verzuimregistratie binnen uw organisatie.

4 Social Media Arbo Maskelyn is actief op diverse sociale media: - Volg ons op Twitter voor actueel arbonieuws - Bezoek ons op Facebook voor actueel arbonieuws en achtergrondartikelen - Volg onze bedrijfspagina op Linkedin voor nieuws over diensten en producten

5 Contactgegevens Bjirkewei 27 9287 LA Twijzelerheide Telefoon: 06 - 536 536 04 Email: info@arbomaskelyn.nl info@arbomaskelyn.nl www.arbomaskelyn.nl KvK: 55744788 BTW: NL106878359B01


Download ppt "Bedrijfsinformatie Arbo Maskelyn www.slideshare.net/wierdv Bekijk de presentaties op www.slideshare.net/wierdv Bent u op zoek naar een andere presentatie."

Verwante presentaties


Ads door Google