De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Klaar voor de droom… Vrije (foto)bewerking naar het boek: “ZZZ” van Loes Riphagen Foto’s: Linda van Veenendaal Meneertje: Maurits van Woercom.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Klaar voor de droom… Vrije (foto)bewerking naar het boek: “ZZZ” van Loes Riphagen Foto’s: Linda van Veenendaal Meneertje: Maurits van Woercom."— Transcript van de presentatie:

1 Klaar voor de droom… Vrije (foto)bewerking naar het boek: “ZZZ” van Loes Riphagen Foto’s: Linda van Veenendaal Meneertje: Maurits van Woercom

2 Fiets????

3 Bah!!!

4 Afscheid…

5 Pechdag…

6 zzz…

7 Slaapwandelen

8 Eng!

9 Red haar!

10 Goal!!

11 Applaus

12 Ik vlieg!

13  De meeste dromen… 

14 Wauw!

15 Meneertje heeft een pechdag. Zijn fiets is gestolen, hij trapt in de poep en zijn hamster gaat opeens dood. Met een rotgevoel valt hij in slaap. En dan krijgt hij ook nog een nachtmerrie. In zijn droom wordt hij achtervolgd door enge monsters. Maar als hij zich van de enge monsters heeft losgerukt, ontdekt hij dat hij over allerlei verborgen krachten beschikt. Hij komt van het ene in het andere droomavontuur: hij redt bijvoorbeeld een ontvoerde prinses, scoort in een belangrijke voetbalwedstrijd en kan zelfs vliegen. Als hij ‘s morgens wakker wordt, heeft hij zoveel mooie dingen meegemaakt, dat hij de hele wereld aankan!


Download ppt "Klaar voor de droom… Vrije (foto)bewerking naar het boek: “ZZZ” van Loes Riphagen Foto’s: Linda van Veenendaal Meneertje: Maurits van Woercom."

Verwante presentaties


Ads door Google