De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Eens was er een man die God vroeg voor... Een bloem....en een vlinder.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Eens was er een man die God vroeg voor... Een bloem....en een vlinder."— Transcript van de presentatie:

1

2

3 Eens was er een man die God vroeg voor... Een bloem....en een vlinder.

4 Maar inplaats daarvan gaf God hem een cactus....

5 ....en een rups.....en een rups.

6 De man was droevig en verstond niet waarom hij niet het gevraagde gekregen had. Toen dacht hij: Oh, God heeft voor zovele mensen te zorgen... Toen dacht hij: Oh, God heeft voor zovele mensen te zorgen... En hij besloot er niet op in te gaan. Na een tijd keerde de man terug om na te kijken wat God hem gegeven had.

7 En tot zijn verbazing, zag hij de stekelige en lelijke cactus waaruit een mooie bloem groeide. En de rups was getransformeerd in een prachtige vlinder.

8 GOD doet alle dingen goed! GOD doet alle dingen goed! Zijn weg is ALTIJD de beste weg, zelfs al lijkt het even anders. Zijn weg is ALTIJD de beste weg, zelfs al lijkt het even anders. Als je God het ene vraagt en je krijgt het andere. Je kan zeker zijn dat Hij steeds dat zal geven wat je nodig hebt, op de juiste tijd.

9 Wat je verlangt.......is niet altijd wat je nodig hebt ! God faalt nooit, dus ga gewoon verder zonder zuchten. De doorn vandaag... Is morgen een bloem!

10 Moge Adonai je zegenen ! God geeft het beste aan hun die de keus aan Hem laten ! God geeft het beste aan hun die de keus aan Hem laten ! Vanwege het team.


Download ppt "Eens was er een man die God vroeg voor... Een bloem....en een vlinder."

Verwante presentaties


Ads door Google