De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De KRACHT van SAMEN De KRACHT van SAMEN. Weet u waarom ganzen in een V-formatie vliegen? Weet u waarom ganzen in een V-formatie vliegen? God had een goede.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De KRACHT van SAMEN De KRACHT van SAMEN. Weet u waarom ganzen in een V-formatie vliegen? Weet u waarom ganzen in een V-formatie vliegen? God had een goede."— Transcript van de presentatie:

1 De KRACHT van SAMEN De KRACHT van SAMEN

2 Weet u waarom ganzen in een V-formatie vliegen? Weet u waarom ganzen in een V-formatie vliegen? God had een goede reden om dat in hun instinct te leggen. God had een goede reden om dat in hun instinct te leggen.

3 …en voegt zich snel weer in de formatie. …en voegt zich snel weer in de formatie. Wanneer een gans buiten de formatie raakt, voelt hij plotseling de weerstand van het alleen vliegen… Wanneer een gans buiten de formatie raakt, voelt hij plotseling de weerstand van het alleen vliegen…

4 Elke vogel die met zijn vleugels wappert, zorgt voor een opwaartse kracht voor de vogel die volgt. In een V-formatie krijgt de groep 70% meer vliegbereik dan wanneer elke vogel alleen zou vliegen.

5 …kunnen mensen die gemeenschapszin tonen sneller en gemakkelijker komen waar ze willen zijn dan zij die het alleen proberen te doen. Net zoals ganzen… Net zoals ganzen…

6 Als een gans moe wordt gaat een andere gans voorop vliegen. Als een gans moe wordt gaat een andere gans voorop vliegen. Als mensen net zoveel verstand hadden als de ganzen, zouden zij beseffen dat hun succes afhangt van samenwerken.

7 Ganzen achter in de formatie gakken om de anderen voor hen aan te moedigen sneller te gaan. Het is belangrijk dat ons “gakken van achteren” bemoedigend is. Anders is het alleen maar zinloos gesnater. Ganzen achter in de formatie gakken om de anderen voor hen aan te moedigen sneller te gaan. Het is belangrijk dat ons “gakken van achteren” bemoedigend is. Anders is het alleen maar zinloos gesnater.

8 .. Als een gans ziek of gewond wordt,verlaten twee andere ganzen de formatie en gaan mee naar beneden om te helpen bescherming te geven. Ze blijven bij het ongezonde lid van hun groep totdat die weer vliegen kan of sterft.

9 Daarna gaan ze weer verder met een andere formatie die voorbij komt, of proberen ze hun eigen formatie in te halen. Dat is nog eens betoon van de kracht van samen!

10 JE HOEFT GEEN WETENSCHAPPER TE ZIJN... …om te leren van Gods schepping. Je moet alleen maar lang genoeg kijken en open staan voor het wonder. …om te leren van Gods schepping. Je moet alleen maar lang genoeg kijken en open staan voor het wonder.

11 Job 12 : 7 - 10 IEMAND “VROEG” HET DE GANZEN… “Vraag het vee hiernaar en het zal je onderrichten, Vraag de vogels in de lucht, ze zullen je verkondigen Wie weet van al deze dingen niet: De HEER heeft ze tot stand gebracht. “ “Vraag het vee hiernaar en het zal je onderrichten, Vraag de vogels in de lucht, ze zullen je verkondigen Wie weet van al deze dingen niet: De HEER heeft ze tot stand gebracht. “

12 Ganzen leren ons de Kracht van Samen! Ganzen leren ons de Kracht van Samen!


Download ppt "De KRACHT van SAMEN De KRACHT van SAMEN. Weet u waarom ganzen in een V-formatie vliegen? Weet u waarom ganzen in een V-formatie vliegen? God had een goede."

Verwante presentaties


Ads door Google