De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Inhoudsopgave: 1. Evolutie diersoorten en de mens. 2. DNA en genen. 3. Tweelingen. 4. De evolutie van geld. 5. De evolutie van de mobiele telefoon. 6.De.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Inhoudsopgave: 1. Evolutie diersoorten en de mens. 2. DNA en genen. 3. Tweelingen. 4. De evolutie van geld. 5. De evolutie van de mobiele telefoon. 6.De."— Transcript van de presentatie:

1

2 Inhoudsopgave: 1. Evolutie diersoorten en de mens. 2. DNA en genen. 3. Tweelingen. 4. De evolutie van geld. 5. De evolutie van de mobiele telefoon. 6.De mode van de vrouw door de jaren heen.

3

4

5

6

7

8

9 De Theorie • w• w• w• wij laten een filmpje zien zodat jullie de theorie begrijpen. Wij zullen daarbij uitleg geven.

10

11

12

13

14 Eeneiige: Lijken veel op elkaar Is altijd 2 jongens of 2 meisjes. Eeneiige komen uit 1 ei. Twee-eiige: Lijken minder op elkaar. Kan jongen en meisje zijn. Komt uit 2 eitjes

15

16

17 Geld is ook geëvolueerd, al denk je het niet. Voor de euro was er de gulden. Zal er na de euro weer wat anders komen? Wie weet.

18

19

20 Hierbij laten we een filmpje zien waarin de mobiel is geëvolueerd. Van kast tot mobiel dus. In dit filmpje zie je ook hoe ze denken hoe de mobiele telefoon in de toekomst eruit gaat zien. Het filmpje laat zien hoe de mobiele telefoon er vroeger uit zag. De mobiel is dus heel veel veranderd. Sommige hebben een touch screen, of misschien wel een kleine TV.

21

22

23

24


Download ppt "Inhoudsopgave: 1. Evolutie diersoorten en de mens. 2. DNA en genen. 3. Tweelingen. 4. De evolutie van geld. 5. De evolutie van de mobiele telefoon. 6.De."

Verwante presentaties


Ads door Google