De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

T’ Is nie Disney Een knettergek sprookje bedacht door de Duizendpootrakkers En speciaal voor u getekend door de kindjes van K2 en K3 met de rakkers van.

Verwante presentaties


Presentatie over: "T’ Is nie Disney Een knettergek sprookje bedacht door de Duizendpootrakkers En speciaal voor u getekend door de kindjes van K2 en K3 met de rakkers van."— Transcript van de presentatie:

1 t’ Is nie Disney Een knettergek sprookje bedacht door de Duizendpootrakkers En speciaal voor u getekend door de kindjes van K2 en K3 met de rakkers van G6 als begeleiders !!

2 Whow, Doornroosje, belleketrek doen bij de heks… Cool !! Rennen, Sneeuwwitje!!! Ik krijg jullie nog wel!! Ellendige kinderen! Bah! De jeugd van tegenwoordig ! In mijn tijd…

3 Ha! Koning en koningin! Jullie moeten jullie kinderen wel wat beter in de gaten houden, he! Ik ben het beu dat ze mij altijd pesten! In mijn tijd… Jaja, heks. We zullen eens praten met hen. Ga nu maar gauw slapen.

4 Plots gaat de telefoon… Hallo, het interimbureau hier! De heks van Doornroosje is ziek. Kan jij haar vervangen? t’ Is dringend! Oh, yes, dan kan ik eindelijk eens een ander rolletje spelen! Waar moet ik zijn … ?

5 Een poosje later in het verhaal van Doornroosje… Hahaaaa … Nu ben je er geweest, stom Doornroosje! Ik schenk je een giftige appel en … Maar enfin, dwaze heks! Hoe is dat nu toch mogelijk!! Je bent in het verhaal van Doornroosje, dus, weg met die appel! Een spinnewiel, ja! Dat heb je nodig! Je bent ontslagen! Eruit! regie

6 Zozo, de regisseur vindt mij niet goed genoeg! Ik ben het wel kotsbeu nu! Iedereen heeft het hier op mij gemunt! Ik tover mij om in Belle. Als ik knap ben zal iedereen mij wel graag zien! In mijn tijd… Hokuspokus …

7 Ohjee! Wat een vergissing! Als klokkenluider van Notre Dame zie ik er nog vreselijker uit! Herbeginnen! Hokuspokus…

8 Oeps… Een zeemeermin! Geen goed idee want ik kan niet zwemmen! Je ziet dat ik al een tijdje met pensioen ben! Het toveren lukt niet zo goed meer… Maar in mijn tijd, he… Laatste poging, hoor! Hokuspokus…

9 Yeeehaaa!! Eindelijk!! Wat ben ik blij!! Ik ben wel niet Belle, maar Yasmin is toch ook niet mis!! En nu, hop, naar de regisseur!

10 Ja? Je moest eens weten… In mijn tijd, he… Wat?? Jij bent de heks! Alleen de heks zegt om de vijf minuten: « In mijn tijd, he! »

11 Jamaar, snifsnif… Niemand ziet mij graag als ik heks ben. Daarom heb ik mij omgetoverd in iemand mooi zodat iedereen mij graag ziet! Maar heks toch! Tuurlijk zien wij je graag zoals je bent! Ken je dat liedje van Clouseau niet : « Het zit vanbinnen »? Blijf dus maar gauw wie je bent! Je bent geweldig als heks van Sneeuwwitje!

12 Goed!! Dan ga ik nu op de loer liggen tegen dat Sneeuwwitje weer belleketrek komt doen!! En dan … Hehehe … En zo eindigde alles toch nog goed… Alleen misschien niet voor Sneeuwwitje ???


Download ppt "T’ Is nie Disney Een knettergek sprookje bedacht door de Duizendpootrakkers En speciaal voor u getekend door de kindjes van K2 en K3 met de rakkers van."

Verwante presentaties


Ads door Google