De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Communicatie Het hoe en waarom.. Communicatie Er zijn verschillende vormen van communicatie. Één van de meest gebruikte vormen is . Deze vorm roept.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Communicatie Het hoe en waarom.. Communicatie Er zijn verschillende vormen van communicatie. Één van de meest gebruikte vormen is . Deze vorm roept."— Transcript van de presentatie:

1 Communicatie Het hoe en waarom.

2 Communicatie Er zijn verschillende vormen van communicatie. Één van de meest gebruikte vormen is e-mail. Deze vorm roept tegelijk ook de meeste vragen op. In de volgende presentatie leggen we je dan ook het een en ander hierover uit.

3 Mailverkeer In de meeste gevallen zal er van persoon naar persoon gemaild worden. In het geval dat er naar een grote groep gemaild wordt (25 of meer adressen) spreekt men over bulkmail. Over het fenomeen bulkmail gaan we het nu hebben.

4 Bulkmail Een e-mailbericht naar meer dan 25 adressen wordt aangemerkt als bulkmail. Het is dan verplicht het protocol bulkmail en e-mailnieuwsbrieven te volgen. Het protocol bulkmail en e-mailnieuwsbrieven is in ieder geval van toepassing op de volgende organisatieonderdelen: Het landelijk servicecentrum De steunpunten Alle landelijke projecten Alle landelijke ledenactiviteiten (LLA’s) Regio’s, regionale evenementen en activiteiten en projecten die gebruik maken van het nieuwsbrievensysteem

5 Doorlooptijd Doorgaans kan bulkmail in een zeer korte tijd verstuurd worden. Toch is de aanbeveling in je (communicatie)planning rekening te houden met het versturen van berichten, zodat je enkele dagen voordat je e-mailing verzonden moet worden, alles kunt aanleveren bij Team communicatie.

6 Eindwoord Hiermee hopen we je wat meer duidelijkheid gegeven te hebben omtrent de regels voor het verzenden van bulkmail. Mocht je meer info willen hebben dan kan je het protocol bulkmail en e- mailnieuwsbrieven downloaden op de site van Scouting Nederland of opvragen via: communicatie@westbrabant.scouting.nl


Download ppt "Communicatie Het hoe en waarom.. Communicatie Er zijn verschillende vormen van communicatie. Één van de meest gebruikte vormen is . Deze vorm roept."

Verwante presentaties


Ads door Google