De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het zorgproces in de VVT Het zorgleefplan. Programma Les voor de vakantie: theorie Huiswerk en college Opdracht.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het zorgproces in de VVT Het zorgleefplan. Programma Les voor de vakantie: theorie Huiswerk en college Opdracht."— Transcript van de presentatie:

1 Het zorgproces in de VVT Het zorgleefplan

2 Programma Les voor de vakantie: theorie Huiswerk en college Opdracht

3 Les voor de vakantie Theorie uit hoofdstuk 3 hoef je niet te leren, er komt een vervangend stuk theorie in de wiki te staan.

4 Kun je aangeven waarom zorgorganisaties verplicht zijn een zorgleefplan te hanteren? Het inzichtelijk maken van de zorg die verleend wordt

5 Welke classificatie systemen (manieren van gegevens verzamelen) ken je? Gezondheidspatronen van Gordon 4 levensdomeinen van verantwoorde zorg SAMPC OMAHA

6 De 4 levensdomeinen Mentaal welbevinden Lichamelijk welbevinden Woon- en leefomstandigheden Participatie Geef bij elk van de 4 levensdomeinen van het zorgleefplan met voorbeelden aan wat jij als verpleegkundige voor de zorgvrager kan betekenen.

7 De zorgplancyclus Anamnese Verpleegprobleem Verpleegdoelen en Activiteiten Uitvoering van de zorg Evaluatie

8 Wat is het belangrijkste doel van het zorg- leefplan? Er worden afspraken gemaakt over de zorg en deze worden vastgelegd Het ondersteunt methodisch werken. Hoe?

9 Zorgprogramma’s Diabetes, COPD, Depressie, Verslaving. https://www.youtube.com/watch?v= VNPk5CcrORc https://www.youtube.com/watch?v= VNPk5CcrORc Zorgprogramma’s: waarom komen deze de kwaliteit van zorg ten goede? (vraag 5)

10 Standaard Zorgplannen Van te voren gemaakt verpleegplan wat je zo kan gebruiken. Gemakkelijk in gebruik (weinig werk) Waar moet je op letten (vraag 6)

11 Opdracht Vraag 3, pagina 83. Dit is tevens het huiswerk voor volgende week. Op 14-3 zijn de presentaties.

12 Filmen

13 Zijn er nog vragen? De rest van de les mag je benutten om de presentatie voor te bereiden en de taken te verdelen.


Download ppt "Het zorgproces in de VVT Het zorgleefplan. Programma Les voor de vakantie: theorie Huiswerk en college Opdracht."

Verwante presentaties


Ads door Google