De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De website metdetrein.com: de eerste halte voor uw treintickets! Ondanks de opkomst van reizen per auto en vliegtuig, mogen treinreizen zich vandaag de.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De website metdetrein.com: de eerste halte voor uw treintickets! Ondanks de opkomst van reizen per auto en vliegtuig, mogen treinreizen zich vandaag de."— Transcript van de presentatie:

1 De website metdetrein.com: de eerste halte voor uw treintickets! Ondanks de opkomst van reizen per auto en vliegtuig, mogen treinreizen zich vandaag de dag nog altijd in een grote populariteit verheugen. Dat is niet verwonderlijk, want een treinreis heeft een groot aantal voordelen boven het reizen per vliegtuig en auto. Hoewel reizen met het vliegtuig op het eerste gezicht sneller lijkt dan een treinreis, blijkt dat in tweede instantie over het algemeen niet het geval te zijn. Voorafgaand aan een vliegreis bent u immers bijzonder veel tijd kwijt met wachten, terwijl u na het kopen van de treintickets in een trein meteen kunt instappen. In dezelfde tijd die u nodig heeft om in te checken voor een vliegreis, heeft u met de trein al honderden kilometers afgelegd!met de trein

2

3 Daarnaast begint uw treinvakantie al vanaf het moment dat u in de trein stapt. Terwijl u heerlijk ontspannen zit te lezen, glijdt het mooie landschap aan u voorbij… u hoeft niets te doen, behalve genieten! Een vliegreis daarentegen, is een stuk minder comfortabel: krappe stoelen en weinig beenruimte zijn eerder regel dan uitzondering. Doordat de benzineprijzen al jaren stijgen, wordt de treinreis ten opzichte van een tripje met de auto of het vliegtuig ook steeds goedkoper. Bovendien wordt met een treinreis het milieu een stuk minder belast dan met vervoer per auto of vliegtuig, doordat de CO2 uitstoot per treinreis stukken lager ligt dan bij een auto- of vliegreis. Op de overzichtelijke en bijzonder praktische website www.metdetrein.com, vindt u allerhande informatie over het reizen met de trein. Zo wordt er allerlei informatie verschaft over de populaire Europese hoofdsteden Berlijn, Londen en Parijs. Over deze plaatsen staan er onder andere gegevens over verbindingen, reisduur, tarieven en bezienswaardigheden.

4 Ook over andere interessante bestemmingen in Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en Engeland treft u bijzonder handige informatie aan. Van natuur tot cultuur, en van evenementen tot bezienswaardigheden, alles wordt levendig beschreven. Of u nu meer wilt weten over culinaire verrassingen, goedkope of juist exclusieve accommodatie, of culturele hoogtepunten, op de website www.metdetrein.com krijgt u een goede eerste indruk van uw potentiële reisbestemming. Onderaan deze gegevens staat een link, waarmee u na het lezen direct uw treintickets kunt boeken! Uw treinvakantie is met de website www.metdetrein.com dus maar een paar muisklikken verwijderd…treinticketswww.metdetrein.com Het moge duidelijk zijn: van een eerste oriëntatie op uw treinreis tot het boeken van uw treintickets, uw eerste halte is de website www.metdetrein.com!


Download ppt "De website metdetrein.com: de eerste halte voor uw treintickets! Ondanks de opkomst van reizen per auto en vliegtuig, mogen treinreizen zich vandaag de."

Verwante presentaties


Ads door Google