De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Invullen van de tevredenheidspeiling door ouders via het Ouderportaal.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Invullen van de tevredenheidspeiling door ouders via het Ouderportaal."— Transcript van de presentatie:

1 Invullen van de tevredenheidspeiling door ouders via het Ouderportaal

2 De tevredenheidspeilingen zijn volledig anoniem!

3 Uitleg OUDERPORTAAL

4 De tevredenheidspeiling voor ouders gaat via het internet. U logt in via een gebruikersnaam en een wachtwoord. Daarom krijgt u van de school een e-mail. Hierboven een voorbeeld. Klik op de blauwe link en u komt op de website waar u moet zijn. Die heet het ouderportaal. De tevredenheidspeiling voor ouders gaat via het internet. U logt in via een gebruikersnaam en een wachtwoord. Daarom krijgt u van de school een e-mail. Hierboven een voorbeeld. Klik op de blauwe link en u komt op de website waar u moet zijn. Die heet het ouderportaal.

5 Dit is de website waar u terecht komt: https://ouders.parnassys.net Klik daarna op ‘inloggen’ en u gaat naar het ouderportaal Heeft u bijv. een Google-account, dan kunt u ook daar mee inloggen. Alleen de eerste keer heeft u dan de gebruikersnaam en het wachtwoord nodig. Vul de gebruikersnaam en het wachtwoord uit de e-mail in. Tip: u kunt deze kopiëren uit de email en hier plakken!

6 HANDIG! Verander gelijk dat moeilijke wachtwoord! Klik bovenin het scherm op dit icoon (Let op: uw scherm kan er anders uitzien dan hier!) Klik op profiel

7 HANDIG! Verander gelijk dat moeilijke wachtwoord! Klik op ‘Wachtwoord wijzigen’ U typt huidige wachtwoord in (of via kopiëren/plakken vanuit de eerste e-mail die u toegezonden is) Uw nieuwe wachtwoord moet uit minimaal 6 tekens bestaan, waarvan minimaal 2 letters en 2 cijfers.

8 Uitleg oudertevredenheidspeiling

9 Als er een vragenlijst voor u is, dan krijgt u een e-mail van de school. Die heet altijd “schoolbericht”

10 Eerst (weer) inloggen op https://ouders.parnassys.net Vul gebruikersnaam en wachtwoord in. Klik daarna op ‘inloggen’ en u gaat naar het ouderportaal

11 De vragenlijst staat voor u klaar Klik op de groene balk om de vragenlijst in te vullen. Het invullen kost u 15-20 minuten. Let op!!!!: U moet de vragenlijst in 1x (achter elkaar) invullen. U kunt niet tussendoor opslaan.

12 De vragen … Aan de hand van de voortgangsbalk ziet u hoe ver u bent met de beantwoording van de vragen. Hier leest u een uitleg/toelichting van de school. Deze staat boven de eerste vraag. Vijf antwoorden mogelijk. N.v.t. vult u in als u deze vraag niet kunt beantwoorden.

13 Het gaat om uw indruk … om wat u belééft! Via uw kind krijgt u een beeld van hoe het er aan toe gaat in de klas en op school. In deze vragenlijst gaat het om uw indruk! Of uw mening.

14 Maar ik heb méér kinderen op school! Meer kinderen op school? Wat voor ons telt, is wat voor U het zwaarste weegt. Dat mag u laten doorklinken in uw antwoord!

15 Opmerkingen maken màg, het hoeft niet! Het vak opmerkingen blijft staan. U kunt hier steeds iets aan toevoegen. U hoeft dit niet te doen. Gebruik opmerkingen voor dingen die u graag nog kwijt wilt buiten de vragen om. Wilt u een opmerking plaatsen bij een bepaalde vraag, zet dan het nummer van de betreffende vraag er bij. Wilt u hebben dat we contact met u opnemen, n.a.v. de ingevulde vragenlijst of de gemaakte opmerkingen, zet dan uw naam in het opmerkingenveld. Let op: De inhoud van dit veld is dan niet meer anoniem.

16 Wat zie je hier allemaal? Klik op inleveren, wanneer u klaar bent met de vragenlijst.


Download ppt "Invullen van de tevredenheidspeiling door ouders via het Ouderportaal."

Verwante presentaties


Ads door Google