De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Arkelstein, school voor Praktijkonderwijs Oefenen met de zoekmachine Google Deel 4: -tekst kopiëren van internet, plakken in powerpoint -plaatje kopiëren.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Arkelstein, school voor Praktijkonderwijs Oefenen met de zoekmachine Google Deel 4: -tekst kopiëren van internet, plakken in powerpoint -plaatje kopiëren."— Transcript van de presentatie:

1 Arkelstein, school voor Praktijkonderwijs Oefenen met de zoekmachine Google Deel 4: -tekst kopiëren van internet, plakken in powerpoint -plaatje kopiëren van internet, plakken in powerpoint -plaatje(of tekst) opslaan als…….

2 Kijk naar de volgende video: Powerpoint is geminimaliseerd (zie oefening 3). Van het internet wordt een tekst gekopieerd en geplakt in powerpoint. Gezien ? Ga dan verder

3 Voordat je kunt kopiëren, moet je de tekst Geel maken Groen maken Zwart maken (klik op het goede antwoord)

4 Kijk naar de volgende video: Powerpoint is geminimaliseerd (zie oefening 3). Van het internet wordt een plaatje gekopieerd en geplakt in powerpoint. Gezien ? Ga dan verder

5 Als je een plaatje wilt kopiëren, moet de muiswijzer Voor het plaatje staan Op het plaatje staan Achter het plaatje staan (klik op het goede antwoord)

6 Wat je op de video’s niet kon zien,..................... Wat je wel moet weten ………………………….. 1. Een tekst zwart maken (= markeren) linkermuisknop indrukken en schuiven over de tekst 2. Een tekst kopiëren rechtermuisknop op de zwarte tekstvlak klikken en klikken op “kopiëren”. 3. Een plaatje kopiëren rechtermuisknop op het plaatje klikken en klikken op “kopiëren”

7 Wat je met de rechtermuisknop ook kunt, is……… -Plakken -De kleuren veranderen -Wisselen tussen internet en (bijvoorbeeld) powerpoint -Opslaan Klik op het antwoord, dat goed is !

8 Er waren 2 antwoorden goed: Je kunt met de rechtermuisknop ook: 1.Plakken 2.Opslaan.

9 In deze video zie je, Hoe je een plaatje kunt opslaan Gezien ? Ga dan verder

10 Arkelstein, school voor Praktijkonderwijs Dit was deel 4 Bedankt voor het maken van deze oefening.


Download ppt "Arkelstein, school voor Praktijkonderwijs Oefenen met de zoekmachine Google Deel 4: -tekst kopiëren van internet, plakken in powerpoint -plaatje kopiëren."

Verwante presentaties


Ads door Google