De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

DE ICT-VERHUIZING TERUGBLIK EN BELANGRIJK OM TE WETEN.

Verwante presentaties


Presentatie over: "DE ICT-VERHUIZING TERUGBLIK EN BELANGRIJK OM TE WETEN."— Transcript van de presentatie:

1 DE ICT-VERHUIZING TERUGBLIK EN BELANGRIJK OM TE WETEN

2 TERUGBLIK: Op vrijdag 20 december verhuizing van al het materiaal van twee locaties naar het kindcentrum. 23,24,27 december alle computers, digiborden, enz. aangesloten. 28 december Skoolserver, patchkast, router geinstalleerd. 1 januari systeem getest. Contact opgenomen met Skool. 2 januari software werd niet automatisch geïnstalleerd 3 januari software Skool begon op enkele pc’s zich te installeren 6 januari alle computers worden geïnstalleerd met Skool. borden zijn niet allemaal goed ingesteld. 1 bord heeft schade opgelopen tijdens de verhuizing. 6 januari softwareprofielen van leerkrachten en leerlingen in Skool zijn ingesteld.

3 TERUGBLIK: 7 januari Wifi is aangesloten op de server. Internet is via WIFI is beschikbaar. 7 januari opleveringsdag Skool. (openstaande problemen worden zo goed als mogelijk opgelost) 8 januari nieuwe borden worden gebracht en geïnstalleerd. Alle leerkrachten en kinderen zijn ook in Basispoort gefuseerd. De digibord- en de oefensoftware staat voor jullie klaar in Basispoort.

4 MEDEDELINGEN BELANGRIJK OM TE WETEN

5 Gegevens van de oefensoftware loc. L (resultaten) en instellingen zijn door malmberg niet goed gefuseerd en verloren. Toetsgegevens van de oefensoftware en de toetssoftware van loc. L m.B.T. Tot het veilig leren lezen zijn niet goed gefuseerd en verloren. GELUKKIG HEBBEN JULLIE EEN (GEPRINTE) BACKUP GEMAAKT.

6 BELANGRIJK OM TE WETEN SKOOL: De bestaande inlogwachtwoorden binnen skool zijn gewist. klik nu op je naam en log in met het woord “ demo ” (kleine letters gebruiken) Wil jij weer graag een eigen wachtwoord? stuur mij een mailtje en ik pas het aan. De leerkrachtenaccounts in basispoort zijn actief. Iedereen kan nu in elke groep inloggen. Kun jij niet inloggen? gebruik dan tijdelijk de inlog: sasaver@gmail.com sasaver@gmail.com TeamLenS1 Alle leerlingen hebben een ander paswoord of inlogpictorgram voor hun oefensoftware. Download en print het pictogramblad opnieuw uit voor je leerlingen. Klik op deze link voor instructie: http://www.youtube.com/watch?v=cn1sllgmlpu&feature=youtu.be http://www.youtube.com/watch?v=cn1sllgmlpu&feature=youtu.be Basispoort:

7 WORD VERVOLGD! Bekijk regelmatig deze presentatie. Ik update regelmatig deze presentatie.


Download ppt "DE ICT-VERHUIZING TERUGBLIK EN BELANGRIJK OM TE WETEN."

Verwante presentaties


Ads door Google