De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Instructie leerling- activatiecode

Verwante presentaties


Presentatie over: "Instructie leerling- activatiecode"— Transcript van de presentatie:

1 Instructie leerling- activatiecode
Je hebt je aangemeld bij een MBO. Het MBO heeft jou een activatiecode verstrekt. Om je account te activeren ga je naar Daar kies je voor de inlogmethode: Ik heb een activatiecode en wil mijn account activeren.

2 Activeren en invullen deel A
Na het invullen van de gegevens ontvang je een mail met daarin de link om je activatie te bevestigen. Klik op deze link om de activatie te bevestigen en inlogcodes te ontvangen. Met deze inlogcodes kun je inloggen op om deel A in te vullen. Deel A bestaat uit 16 vragen. Afhankelijk van de activatiecode is deel B verplicht of niet verplicht. Of deel B voor jou verplicht is, zie je op de laatste pagina van deel A. Deel B verplicht Wanneer deel B verplicht is, vind je op deze laatste pagina de velden naam en adres mentor. Let op! Vul het adres juist in. Jouw mentor ontvangt anders geen mail om deel B in te vullen. Deel B niet verplicht Is deel B niet verplicht voor jou dan zijn deze velden niet zichtbaar. Je rondt deel A af zonder deze velden in het hoeven vullen.

3 Invullen akkoordverklaring
Deel B verplicht: Nadat jouw mentor deel B heeft ingevuld, ontvang je een mail met de vraag de akkoordverklaring in te vullen. Na het invullen van de akkoordverklaring is het DDD zichtbaar voor de MBO school. Deel B niet verplicht: Na het invullen van deel A kun je direct de akkoordverklaring invullen. Na het invullen de akkoordverklaring is het DDD zichtbaar voor de MBO school.

4 Extra informatie DDD Bewaar je accountgegevens goed. Met deze gegevens kun je altijd inloggen om je dossiers in te zien en/of te wijzigen. Inloggen op DDD Je kunt altijd inloggen in het DDD om jouw dossier te bekijken. Opslaan en printen DDD Na het invullen van de akkoordverklaring kun je jouw gehele dossier printen en opslaan. (sommige scholen stellen het op prijs wanneer je een geprinte versie meeneemt) Aanpassingen Deel A kun je altijd wijzigen. Let op: wanneer deel B voor jou verplicht is, moet deel B opnieuw worden ingevuld als je in deel A iets wijzigt. Deel B inzien? Deel B kun je inzien wanneer je klikt op de link ‘ klik hier om de akkoordverklaring in te vullen’.


Download ppt "Instructie leerling- activatiecode"

Verwante presentaties


Ads door Google