De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Schoolgegevens nakijken en bezette plaatsen invoeren Surf naar Log in via het blokje ‘bestaande.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Schoolgegevens nakijken en bezette plaatsen invoeren Surf naar Log in via het blokje ‘bestaande."— Transcript van de presentatie:

1 Schoolgegevens nakijken en bezette plaatsen invoeren Surf naar http://meldjeaan.antwerpen.behttp://meldjeaan.antwerpen.be Log in via het blokje ‘bestaande gebruiker’ Typ uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op de knop aanmelden.

2

3 Log u aan met de gegevens die u krijgt.

4 Indien u directeur bent van meerdere vestigingen, klik op de knop ‘wijzig’ van de vestiging waarvan u de gegevens wil aanpassen of bewerken. Indien u directeur bent van 1 vestiging zullen meteen de schoolgegevens verschijnen.

5

6

7 Scrol naar onder om de capaciteit en het aantal vrije plaatsen te bekijken. Vul in de kolom ‘verwacht’ het aantal bezette plaatsen in (dus: Hoeveel kinderen verwacht u in het schooljaar 2011-2012 in die bepaalde klas?) Dit doet u door op het knopje ‘bewerk’ te klikken in de rij die u wil bewerken. De computer berekent in de 3 e kolom het aantal vrije plaatsen die via het CAR verdeeld kunnen worden. Klik bij elke wijziging op ‘bewaar’ aan het eind van de rij. OPGELET: Als u alle gegevens hebt ingevoerd klik dan ook onderaan links op ‘bewaar’.

8

9 De computer berekent in de 3 de kolom automatisch het aantal vrije plaatsen dat nog kan verdeeld worden via het CAR Druk bij elke wijziging op ‘bewaar’ aan het eind van de rij. Opgelet: als u alle wijzigingen hebt ingegeven, klik dan ook onderaan links nog een keer op ‘bewaar’. Als u nog iets aan de capaciteit wil laten wijzigen: studiewijzer@stad.antwerpen.bestudiewijzer@stad.antwerpen.be


Download ppt "Schoolgegevens nakijken en bezette plaatsen invoeren Surf naar Log in via het blokje ‘bestaande."

Verwante presentaties


Ads door Google