De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De (B)engels Gemaakt door Bo, Kyana, Margaux en Laura 8-12 februari.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De (B)engels Gemaakt door Bo, Kyana, Margaux en Laura 8-12 februari."— Transcript van de presentatie:

1 De (B)engels Gemaakt door Bo, Kyana, Margaux en Laura 8-12 februari

2 Inhoudstabel Hoofdanimatoren Animatoren voormiddag Animatoren namiddag Weekindeling Interview (B)engel Sfeerbeelden

3 Hoofdanimator Nathan 19 jaar Zijn hobby’s zijn uno en voetbal. Geen idee wat hij later wil doen Er zijn veel leuke kindjes en hij vindt het leuk zich te engageren voor de Lichterveldse jeugd. Zijn favoriete spelletjes zijn manillen en voetbal Hij vindt dat hoofdanimator en animator even leuk is want ze hebben allebei voordelen

4 hoofdanimator Loucia 18 jaar Hobby is voetbal Later wil ze sporten met kinderen zoals op sportkampen. Ze vindt de kindjes van het speelplein leuk en ook het samen spelen met de kindjes Haar lievelingsspelletje is ommen en rechten Ze vindt hoofdanimator zijn leuker omdat ze meer verantwoordelijkheid heeft.

5 Animator voormiddag Marie 17 jaar haar hobby’s zijn scouts en muziek. Ze wil vroedkunde studeren. Ze vindt het leuk om met de animatoren en kindjes samen te werken en te spelen. Haar lievelingsspel is koning en dienaar

6 Animator voormiddag Thomas 17 jaar Hobby is CHIRO Hij wil later astronaut worden. Hij vindt het leuk om toffe spelletjes te spelen en de kindjes een leuke dag te geven. Zijn lievelingsspel is een levende piramide maken.

7 Animator voormiddag Flor Bijna 18 jaar Hobby is CHIRO Hij wil later koning worden. Hij vindt het leuk als er brave kindjes zijn op het speelplein. Zijn lievelingsspel is AA-loop.

8 Animator voormiddag Louise 17 jaar Hobby is scouts Ze wil later makelaar worden. Ze vindt de spelletjes en het spelen met de kinderen leuk. Haar lievelingsspelletjes zijn met muziek.

9 Animator voormiddag Laura 19 jaar Hobby’s zijn KLJ en fitnessen. Ze wil later leerkracht worden. Ze vindt het spelen met de kinderen en contact met de animatoren tof. Haar lievelingsspelletje is dode vis.

10 Animator namiddag Leander 15 jaar Zijn hobby is koken Hij wil later leerkracht worden. De animatoren en de kindjes zorgen voor het plezier in de (B)engels. Zijn lievelingsspelletje is Dikke Bertha.

11 Animator namiddag Glenn 16 jaar Zijn hobby is voetbal. Hij weet nog niet wat hij later wil worden. Hij vind het tof om op het speelplein te staan. Hij vindt de animatie en de kindjes super! Zijn lievelingsspel is Dikke Bertha en levend zeeslag.

12 Animator namiddag Maxim 16 jaar Zijn hobby is Xbox Hij wil later houtwerker worden. Hij werkt graag met de kinderen en animatoren op het speelplein. Hij vindt alle spelletjes op het speelplein leuk.

13 Animator namiddag Axelle Bijna 21 jaar Ze wil later zelfstandige worden. Ze vindt de (b)engels super ! Ze vindt alle animatoren leuk van de (b)engels. Ze wil de kindjes allemaal een leuke dag geven. Haar lievelingsspel is ommen en rechten.

14 Weekindeling MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag Jean Paul in Rubberland Star WarsDe RedactieGoudkoortsDe Incredebielen Jean Paul in Rubberland Star WarsZwemmenGoudkoortsCinema (Zootropolis)

15 Interview (b)engels Rune (7 jaar) Hij wilt later metselaar worden Hij komt regelmatig naar het speelplein. Hij voetbalt het liefst. Hij vindt alle animatoren leuk. Hij vindt de spelletjes op het speelplein super tof !

16 Strip aaaah PANG! Yes, hij is dood Ohnee. Alles oké? Blijf leven er komt hulp. Wordt vervolgd ….

17

18 Tot in de Paasvakantie


Download ppt "De (B)engels Gemaakt door Bo, Kyana, Margaux en Laura 8-12 februari."

Verwante presentaties


Ads door Google