De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Seizoen 2013-14 prestaties, plezier en passie.. Seizoen 2013-14 Mama ik wil op voetbal..

Verwante presentaties


Presentatie over: "Seizoen 2013-14 prestaties, plezier en passie.. Seizoen 2013-14 Mama ik wil op voetbal.."— Transcript van de presentatie:

1 Seizoen prestaties, plezier en passie.

2 Seizoen Mama ik wil op voetbal..

3 Seizoen Dat mag jongen maar eerst je diploma

4 Seizoen Eindelijk…maandag en woensdag trainen en zaterdag de wedstrijd….

5 je gaat op voetbal omdat.. 1. Leuk spelen met de bal. 2.Medespelers/vriendjes. 3.Tegenstanders 4.Winst/verlies 5.regels/normen/waarden. 6.Leiding….(trainer,leider,scheidsrechter,ouders) 7. ……………………….. Seizoen De maandag en de woensdag en de zaterdag. Maar voetbal is meer….

6 NEE…………… Als de kinderen (F t/mA) de poort binnen komen zijn wij verantwoordelijk. WIJ….zijn leiders en TRAINERS. Een enorme klus/opdracht voor de trainer om dit te realiseren en organiseren. Seizoen Kunnen de spelers dat allemaal zelf?

7 Seizoen Lekker getraind? Ja trainer! Ik niet….stond veel stil en moest vaak wachten…….ik wil vaker scoren en een Messi actie leren..en..

8 Is een prachtig onderdeel van het voetbalspel maar vraagt het nodige van de trainer. Je kunt niet onvoorbereid je training geven. Spelers trainen maar 2x in de week dus moeten in p/m 2 uur heel veel leren. De training moet bol staan van actie, beweging en wedstrijdelementen die past bij de leeftijdsgroep. Veel verschillende vormen gebaseerd op techniek, aanvallen, verdedigen en scoren. De training t.o.v de wedstrijd. Seizoen Trainen van (jeugd) spelers met talent en minder talent.

9 Seizoen Hoe ga ik dat allemaal doen?

10 Seizoen Vragen…meelopen…lezen… kennisvergaren…interne- scholing….TALENTO!...

11 Seizoen TALENTO Is een hulpmiddel via de computer die trainers en leiders ondersteund bij het maken van opstellingen, trainingsgegevens maar ook vol met voorbeeld trainingen voor iedere leeftijdsgroep

12 prestaties, plezier en passie. De speler heeft de trainer nodig om zijn hobby met plezier te beoefenen. De passie voor het spel is een wisselwerking tussen speler en trainer. De prestaties zijn een gevolg van goed en inhoudelijk trainen. Wij als kader binnen WIJHE’92 zijn hier verantwoordelijk voor! Seizoen

13 Bedankt voor de aandacht. Peter Jansen


Download ppt "Seizoen 2013-14 prestaties, plezier en passie.. Seizoen 2013-14 Mama ik wil op voetbal.."

Verwante presentaties


Ads door Google