De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Offroad Rally Team Hoeksche Waard Ook op facebook zijn wij te volgen onder “off-road Rally Team Hoeksche Waard”. Aanmelden voor de nieuwsbrief via www.offroadrallyteamhw.nl.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Offroad Rally Team Hoeksche Waard Ook op facebook zijn wij te volgen onder “off-road Rally Team Hoeksche Waard”. Aanmelden voor de nieuwsbrief via www.offroadrallyteamhw.nl."— Transcript van de presentatie:

1 Offroad Rally Team Hoeksche Waard Ook op facebook zijn wij te volgen onder “off-road Rally Team Hoeksche Waard”. Aanmelden voor de nieuwsbrief via www.offroadrallyteamhw.nl www.offroadrallyteamhw.nl

2 Offroad Rally Team Hoeksche Waard In 2015 hebben Pierre Statz en Jan de Ruiter de krachten gebundeld en samen de stichting “Offroad Rally Team Hoeksche Waard” opgericht. Wij rijden mee in de NKoffroadracing serie’s dit zijn een vijftal wedstrijden voor het Nederlands kampioenschap offroad rijden op snelheid. Daarnaast rijden wij ook een of twee internationale wedstrijden in Europa. De internationale wedstrijden worden Crosscountry wedstrijden genoemd.

3 Offroad Rally Team Hoeksche Waard bestaat uit twee teams. Team 2 Toyota Landcruiser LJ70 Achter het stuur Jan de Ruiter met als navigator Martijn Lankhaar. Fred Lanser is verantwoordelijk voor de techniek en logistiek van team 2. Team1 Toyota Landcruiser LJ70 FRP Achter het stuur Pierre Statz met als navigator Miranda van der Zalm. Harry Buskens is verantwoordelijk voor de techniek en logistiek van dit team.

4 Sponsor Informatie Stichting Offroad Rally Team Hoeksche Waard wordt mede mogelijk gemaakt door haar sponsors. Via sponsoring kunt u uw bedrijfsnaam verbinden aan Offroad Rally Team Hoeksche Waard. Hoe word ik sponsor? Het meest eenvoudige is om ons te mailen of te bellen.

5 Sponsor Informatie Wat kan Offroad Rally Team Hoeksche Waard betekenen voor de sponsors? Ten eerste komt uw (bedrijfs)naam prominent op onze auto’s, kleding en vlaggen te staan. Daarnaast ontvangt u een uitnodiging voor de wedstrijden en een evaluatieavond aan het einde van het jaar. Tijdens deze avond kunt u netwerken met andere sponsors en bespreken we onze prestaties van het afgelopen jaar. Wanneer u interesse heeft in sponsoring bespreken we dit graag in een persoonlijk gesprek. Op onze website vindt u een aantal mogelijkheden. Op onze website kunt u een aantal opties vinden van mogelijkheden om te sponsoren.

6 Donateur informatie Donateurs Bent u niet geïnteresseerd in naamsvermelding maar draagt u onze stichting wel een warm hart toe? Wij bieden u een aantal mogelijkheden zoals gouden, bevriende of anonieme donateur. Hoe word ik donateur? Het meest eenvoudige is om ons te mailen of te bellen.

7 Contact gegevens Stichting Offroad Rally Team Hoeksche Waard Oranjeweg 72 3284 KT Zuid-Beijerland Email: info@offroadrallyteamhw.nl 1 e contact persoon Jan de Ruiter GSM: 06 53 797 059 2 e contact persoon Pierre Statz Tel: 078-6731932 www.offroadrallyteamhw.nl

8 Zijn er vragen u kunt altijd bellen naar Pierre Statz of Jan de Ruiter


Download ppt "Offroad Rally Team Hoeksche Waard Ook op facebook zijn wij te volgen onder “off-road Rally Team Hoeksche Waard”. Aanmelden voor de nieuwsbrief via www.offroadrallyteamhw.nl."

Verwante presentaties


Ads door Google