De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Naam bestuurder: ……………………………………………… Naam navigator: ……………………………...………………… Adres: …………………………………………………………….. Postcode en woonplaats: …………………………………….. Telefoon:

Verwante presentaties


Presentatie over: "Naam bestuurder: ……………………………………………… Naam navigator: ……………………………...………………… Adres: …………………………………………………………….. Postcode en woonplaats: …………………………………….. Telefoon:"— Transcript van de presentatie:

1 Naam bestuurder: ……………………………………………… Naam navigator: ……………………………...………………… Adres: …………………………………………………………….. Postcode en woonplaats: …………………………………….. Telefoon: ………………………………………………………… E-mail: ……………………………………………………………. Automerk / type …………....................……………………….. Bouwjaar / kenteken: …………………………………………… Het inschrijfgeld bedraagt € 50,00 per équipe. Ik reserveer graag voor ….. personen het speciale rallydiner á € 35,00 per persoon. Het totale bedrag van € ……..… is overgemaakt op rekening nr. 41.75.62.950 t.n.v. Rotaryclub Zwijndrecht Waal en Devel Inschrijver verklaart dat voor het deelnemende voertuig de wettelijk vereiste verzekeringen zijn afgesloten en vrijwaart de organisatie van de Rotary Rally voor iedere aansprakelijkheid voortvloeiend uit zijn/haar deelname aan de rally. Handtekening bestuurder …………….. Rotary Rally t.b.v. Hospice “De Cirkel” * Zaterdag 13 september 2008 Rotaryclub Zwijndrecht Waal en Devel

2 De Rotary Rally is een ontspannen en recreatieve puzzelrit die vooral een appèl doet aan de opmerkzaamheid van de deelnemers en vooral niet aan de paardenkrachten onder de motorkap. Rotaryclub Zwijndrecht Waal en Devel organiseert deze puzzelrit om een financiële bijdrage te kunnen leveren aan het Hospice “De Cirkel”. Hospice “De Cirkel” wordt een plaatsvervangend thuis waar ongeneeslijk zieken die niet langer dan drie maanden te leven hebben, te gast zijn om te sterven. Daarnaast biedt de puzzelrit u een bijzonder gezellige en verrassende dag. U kunt meedoen in uw eigen “gewone” auto of cabrio in de tourklasse, of in uw “classic car” (ouder dan 25 jaar) in de vintage klasse. De puzzelrit start vanaf 12.00 uur bij Autobedrijven Martin de Haan BV, H.A. Lorentzstraat 6 te Zwijndrecht en voert u door de prachtige Hoeksche Waard. De lengte van de rit bedraagt ongeveer 50 km. De finish is bij Restaurant “De Wevershoeve” in Rijsoord tussen 16.30 en 17.30 uur, waarna we een aangeklede borrel hebben. Het eerste drankje wordt u aangeboden door de Rabobank Zwijndrecht / Hendrik-Ido-Ambacht en de hapjes door Restaurant “De Wevershoeve”. Om ca 18.00 uur is de prijsuitreiking. We hebben dit jaar weer een aantal bedrijven bereid gevonden om zeer fraaie prijzen ter beschikking te stellen. De kosten voor het meedoen aan de rally bedragen € 50,00 per equipe van twee personen. Dat is inclusief de routebescheiden, een fraai rallyschild, een drankje vóór en tijdens de rit en de hapjes. Uiteraard kunt u net zoveel passagiers in uw auto meenemen als u maar wilt. Aansluitend op de prijsuitreiking hebben wij voor de liefhebbers een speciaal uitgebreid en zeer gevarieerd Rallybuffet gereserveerd. Koud buffet: diverse soorten vlees en salades Warm buffet: lasagne, vlees en vis Dessert buffet: ijs, fruit, mousses Het gehele buffet kunnen wij u aanbieden voor de speciale prijs van slechts € 35,00 per persoon. U kunt zich inschrijven door het inschrijfformulier te sturen of te mailen naar: Rotary Rally p/a Abr. Kuypersingel 59 3332 HB Zwijndrecht e-mail: rally@waalendevel.nl Na betaling ontvangen de inschrijvers medio augustus het ritreglement en de exacte starttijd. *Conform afspraken binnen de Rotaryclub is een klein gedeelte van de Rallyopbrengst bestemd voor internationale Rotarydoelen.


Download ppt "Naam bestuurder: ……………………………………………… Naam navigator: ……………………………...………………… Adres: …………………………………………………………….. Postcode en woonplaats: …………………………………….. Telefoon:"

Verwante presentaties


Ads door Google