De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom bij de informatieavond buitenlandse reizen Havo-4 en Vwo-5.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom bij de informatieavond buitenlandse reizen Havo-4 en Vwo-5."— Transcript van de presentatie:

1 Welkom bij de informatieavond buitenlandse reizen Havo-4 en Vwo-5.
Dinsdag 4 oktober 2011

2 PROGRAMMA Eerste groep: H4A, H4B, H4C, H4D
algemene inleiding eerste informatieronde in lokalen tweede informatieronde in lokalen Tweede groep: H4E, H4F, V5A en V5B algemene inleiding eerste informatieronde in lokalen tweede informatieronde in lokalen

3 HET AANBOD Ardennen min 15 deelnemers Barcelona max 46 deelnemers
Berlijn max 46 deelnemers Rome max 46 deelnemers Turkije max 40 deelnemers

4 RICHTPRIJZEN Ardennen €360,= all-in maximaal Barcelona €425,= all-in
Berlijn €360,= all-in Rome €690,= all-in Turkije €800,= all-in

5 DEELNAME Bij deelname wordt van de reizigers verwacht:
Actieve betrokkenheid Deelname aan het groepsgebeuren Meedoen met de voorbereidingen, ook als deze momenten buiten lestijden vallen.

6 REGELS/AFSPRAKEN -De schoolregels gelden ook voor BuitenLesActiviteiten -Als een leerling zich storend gedraagt kan hij/zij op kosten van ouders naar huis worden gestuurd. -De begeleiders zijn niet verantwoordelijk voor deelnemers die zich aan het oog van de leiding onttrekken.

7 REGELS/AFSPRAKEN De BuitenLesActiviteiten vallen onder de normale schoolverzekering. Deze verzekering dekt letselschade en materiële schade. Dit zijn beperkte bedragen! Voorwaarden (digitaal) op te vragen bij mevrouw Geijer. adres via de site.

8 REGELS/AFSPRAKEN U wordt geadviseerd zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Deze dient binnen enkele dagen na de definitieve bekendmaking van de plaatsing op de reis afgesloten te worden.

9 PLAATSING Bij eventuele overinschrijving wordt in eerste instantie rekening gehouden met de vakken die aansluiten bij de reis. Rome: klassieke talen en/of kcv en/of kunstvak en/of geschiedenis Turkije: aardrijkskunde Berlijn: geschiedenis en/of Duits

10 Barcelona: Spaans en/of kunstvak Ardennen: geen voorrangsvakken
PLAATSING Barcelona: Spaans en/of kunstvak Ardennen: geen voorrangsvakken

11 PLAATSING Leerlingen bij wie eerste keuze en vak(ken) samenvallen.
Loting onder de leerlingen die niet het vak hebben dat voorrang geeft bij de reis van hun eerste keuze. Afvallers worden, indien daar plaats is, ingedeeld bij hun tweede of eventuele derde keuze.

12 PLAATSING Het kan dus voorkomen dat een leerling ontzettend veel pech heeft en door loting niet geplaatst kan worden. Inschrijving is nooit verplicht. Er is een gratis thuisblijversprogramma of de mogelijkheid om de Maatschappelijke Stage in die week te doen. 15 januari moet de MS geregeld zijn. Doubleurs afgelopen jaar mogen mee maar worden pas in tweede instantie geplaatst.

13 INSCHRIJVING Wanneer: -Vrijdag 7 oktober 11.00-11.20 uur
-Maandag 10 oktober uur -Dinsdag 11 oktober uur Waar: Administratie

14 INSCHRIJVING Inschrijving is alléén geldig bij betaling van €50,= inschrijfgeld GEPAST! Dit is géén extra betaling maar een vooruitbetaling op de reis. Inschrijven betekent ook: financiële verplichting aangegaan! Daarom is handtekening van thuis ook verplicht!

15 INSCHRIJVING Een leerling die te laat inschrijft verliest zijn/haar rechten. Deelnemen kan dan alleen nog als er plaatsen overblijven bij een reis.

16 BEKENDMAKING De voorlopige deelnemerslijst hangt uiterlijk vrijdag 21 oktober (in activiteitenweek) bij kamer 12. Indien er een fout is gemaakt: direct contact opnemen met mevrouw Geijer. De definitieve lijst hangt vrijdag 4 november bij kamer 12. Eerste voorbereidingsbijeenkomst in januari.

17 WIE EN WAAR Rome lokaal 110 Barcelona lokaal 33 Turkije lokaal 36
Berlijn lokaal 10 Ardennen lokaal 30

18 AFSLUITING Zijn er nog vragen????????????


Download ppt "Welkom bij de informatieavond buitenlandse reizen Havo-4 en Vwo-5."

Verwante presentaties


Ads door Google