De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Met dit boek, een initiatief van juridisch en fiscaal dienstverlener Loyens & Loeff, wordt het belang van MVO in een veranderende samenleving belicht.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Met dit boek, een initiatief van juridisch en fiscaal dienstverlener Loyens & Loeff, wordt het belang van MVO in een veranderende samenleving belicht."— Transcript van de presentatie:

1 Met dit boek, een initiatief van juridisch en fiscaal dienstverlener Loyens & Loeff, wordt het belang van MVO in een veranderende samenleving belicht. Tip: leuk om kado te krijgen of te geven. Een Wereld te Winnen Titel: Een Wereld te Winnen Ondertitel: Zestien visies op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Auteur: T.E. Lambooy ISBN: 90 130 4007 1 Prijs: € 15,62 Omvang: 216 pagina’s Inhoud Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) wint aan belang. Ondernemingen gaan zich er steeds meer naar gedragen en hebben ook de kansen ontdekt om MVO als strategisch instrument in te zetten. Grote ondernemingen zijn inmiddels verplicht om in hun jaarverslag verantwoording af te leggen over de milieu- en sociale aspecten van hun bedrijfsvoering. Met dit boek, een initiatief van juridisch en fiscaal dienstverlener Loyens & Loeff, wordt het belang van MVO in een veranderende samenleving belicht. Dat gebeurt in zestien interviews met politici, wetenschappers, ondernemers en ethici, die elk een onderscheidende visie op dit onderwerp presenteren. Zestien visies op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

2 Meer informatie? Voor een vrijblijvende offerte, meer informatie over Private Label, of een bestelling: Telefoon: (0570) 67 34 44 Fax: (0570) 69 15 55 E-mail: info@Kluwer.nlinfo@Kluwer.nl Internet: www.kluwer.nl/shop KLUWER Postbus 23 7400 GA Deventer Over de initiatiefnemers van dit boek: T.E. Lambooy Tineke Lambooy, advocaat, studeerde Nederlands Recht en Internationaal Recht aan de Universiteit van Leiden. Zij behaalde een Getuigschrift American Corporate Law and Corporate Tax Law aan de Baylor University in Texas. Zij is werkzaam in de Praktijkgroep Ondernemingsrecht van Loyens & Loeff te Amsterdam en doceert daarnaast aan de Universiteit Utrecht het vak Mergers & Acquisitions. Zij doet voorts een promotieonderzoek op het terrein van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dit onderzoek spitst zich toe op de juridische aspecten van MVO. A.J. Roos Aad Jan Roos, senior communicatieadviseur, heeft opleidingen gevolgd in journalistiek, PR en marketing. Hij heeft gewerkt als journalist bij het Rotterdams Dagblad en als communicatieadviseur bij uiteenlopende bedrijven en aan bureauzijde. Sinds augustus 2005 is hij werkzaam bij Loyens & Loeff en verantwoordelijk voor onder andere externe communicatie en perscontacten. De geïnterviewden: Waarom dit boek? Het is belangrijk dat MVO breed wordt gedragen in onze maatschappij. Want alleen wanneer iedereen meedenkt over oplossingen om de aarde leefbaar te houden, kunnen we ook volgende generaties een goede leefomgeving bieden. Het bedrijfsleven speelt hierin een vitale rol. Zestien deskundigen op MVO-gebied presenteren elk een onderscheidende visie op dit onderwerp. Deskundigen Ruud Lubbers Bisschop Muskens Pieter Winsemius Wouter van Dieren Dick Boer Karien van Gennip Kris Douma Liesbeth van Tongeren Gerard Keijzers Marilou van Golstein Brouwers John Halmans Sander Tideman Volkert Engelsman Dirk Brouwer Alex van der Zwart Tineke Lambooy A.J. Roos T.E. Lambooy


Download ppt "Met dit boek, een initiatief van juridisch en fiscaal dienstverlener Loyens & Loeff, wordt het belang van MVO in een veranderende samenleving belicht."

Verwante presentaties


Ads door Google