De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Er is gelegenheid tot het stellen van vragen na de preek.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Er is gelegenheid tot het stellen van vragen na de preek."— Transcript van de presentatie:

1 Er is gelegenheid tot het stellen van vragen na de preek.

2 Joh.8:14 Ik weet, maar U weet niet.

3 Joh.8:27 Zij begrepen niet.

4

5 Joh.8:28 Wanneer u de Zoon des mensen verhoogd zult hebben zult u inzien.

6 Jeremia 25:15-18 Vervolgens zei de HEER, de God van Israël, tegen mij: ‘Neem deze beker van mij aan en laat daaruit alle volken waarheen ik je zend de wijn van mijn woede drinken. Als ze die drinken worden ze dronken van angst voor het zwaard dat ik op hen afstuur.’ Ik nam van de HEER de beker aan en gaf alle volken waarheen hij mij zond daaruit te drinken: Jeruzalem en de steden van Juda, die in puin zouden vallen; de koningen en leiders, die afschuw en ontzetting zouden wekken, van wie de namen als een vloek zouden worden gebruikt, zoals nu al gebeurt.

7 Hebr.2:8,9 Nu zien wij echter nog niet dat Hem alle dingen onderworpen zijn, maar wij ZIEN Jezus met heerlijkheid en eer gekroond.

8 Joh.8:28 Wanneer u de Zoon des mensen verhoogd zult hebben zult u inzien. Joh.8:32 U zult de waarheid verstaan en de waarheid zal u vrijmaken.

9 Lucas 21: 37,38 Overdag gaf hij onderricht in de tempel, maar ’s avonds vertrok hij om de nacht door te brengen op de Olijfberg. Iedere ochtend kwam het hele volk al vroeg naar de tempel om naar hem te luisteren.

10 Ps.50:23 Wie lof OFFERT, eert Mij. en baant de weg, dat Ik hem Gods heil doe zien. (NBG)

11 Lucas 22: 42 Vader, als U het wilt, neem dan deze beker van mij weg. Maar laat niet wat ik wil, maar wat U wilt gebeuren.

12 Zijn er vragen?


Download ppt "Er is gelegenheid tot het stellen van vragen na de preek."

Verwante presentaties


Ads door Google