De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

U bevindt zich op de website gbkwaliteit.nl. U kunt hier uw project beoordelen met de digitale scoreformulieren van Preffi 2.0 of het EKI. Maar: hoe werkt.

Verwante presentaties


Presentatie over: "U bevindt zich op de website gbkwaliteit.nl. U kunt hier uw project beoordelen met de digitale scoreformulieren van Preffi 2.0 of het EKI. Maar: hoe werkt."— Transcript van de presentatie:

1 U bevindt zich op de website gbkwaliteit.nl. U kunt hier uw project beoordelen met de digitale scoreformulieren van Preffi 2.0 of het EKI. Maar: hoe werkt het scoreformulier? Deze presentatie geeft u stapsgewijs inzicht in hoe u aan de slag kunt gaan. Klik bij elke dia door op de pijl rechtsonder om de presentatie te doorlopen.

2 Via de homepage van de site kunt u zich registreren en vervolgens kunt u inloggen. Dit is nodig om uw project te kunnen beoordelen met de Preffi 2.0 of het EKI. Registreren is kosteloos en anoniem. U kunt zoveel projecten invoeren als u zelf wenst.

3 U logt in en komt vervolgens op deze pagina. U kunt hier steeds een nieuw project invoeren. Klik dan op Nieuw project

4 U voert uw nieuwe project in. Vermeld uw gegevens en de projectgegevens, en kies de wijze van beoordelen bij “soort project”. Bij het laatste kiest u uit de mogelijkheid om te scoren met de digitale Preffi of het EKI. Als u kiest voor Preffi, krijgt u vervolgens een keuzemenu voor het type project dat u beoordeelt (zie volgende dia voor uitleg van dit menu). U klikt op OK als u alles heeft ingevuld. U bent dan klaar om het scoreformulier in te vullen.

5 Bij type project kiest u uit: Algemeen: een project dat niet duidelijk valt binnen onderstaande categorieën Community-, participatie of bottom-up project: project waarbij vooral de inbreng van de doelgroep centraal staat Diagnose- of probleemverkenningsproject: project met als doel het benoemen of verkennen van een probleem Evaluatieproject: evalueren van een interventie is de doelstelling van het project Implementatieproject: in dit project staat het implementeren van een interventie centraal Ontwikkelingsproject: het project is gericht op het ontwikkelen van een interventie

6 Als u al meerdere projecten heeft ingevoerd ziet u op dit scherm een overzicht van alle ingevoerde projecten. Deze zijn onderverdeeld in soort beoordeling (Preffi of EKI) en type project. Door te klikken op de projectnaam komt u in het scoreformulier.

7 Vóór het Scoreformulier zit nog het tabblad Algemeen. Hierop treft u uw ingevulde projectgegevens aan. U kunt via dit scherm alle gegevens van het project ten alle tijde wijzigen.

8 U bent aangekomen bij het scoreformulier. Klik bij ieder cluster op het item, dan wordt deze geopend en worden de vragen zichtbaar. Na het invullen van uw scores bij alle items verschijnt automatisch de beoordeling per cluster. Door aankruisen van Extra Waarde wordt dit item dubbel meegeteld in de clusterscore.

9 U kunt hier ook eigen opmerkingen of aandachtspunten kwijt. Deze vindt u later terug in de rapportage. Zo zien de vragen er uit als u het item heeft geopend. Vul ja of nee in.

10 Op alle items waar u zwak of matig heeft gescoord kunt u verbetertips nalezen. Via dit tabblad kunt u in de verbetertips komen. Klik op het groene pijltje om de tips te openen!

11 Dit zijn de verbetertips. U kunt hier tevens uw actiepunten (op basis van de tips) kwijt. Vul hier uw eigen actiepunten in.

12 Uw scores staan in het rapport op het laatste tabblad. Naast een overzicht van de beoordelingen ziet u in de uitgebreide versie van het rapport ook uw opmerkingen en uw actiepunten terug. Kies hier voor een verkorte of uitgebreide versie van het rapport.

13 Het rapport bevat tevens een grafische weergave van uw beoordeling.

14 U bent aangekomen bij het einde van deze presentatie. Wij wensen u succes bij het gebruik van de Preffi 2.0 en het EKI en hopen dat deze instrumenten u behulpzaam zijn bij het verhogen van de kwaliteit van uw dagelijkse werk. Meer achtergrondinformatie over de Preffi 2.0 en het EKI vindt u op de website. Uw reactie of vragen kunt u kwijt via het contactformulier (knop contact op homepage).


Download ppt "U bevindt zich op de website gbkwaliteit.nl. U kunt hier uw project beoordelen met de digitale scoreformulieren van Preffi 2.0 of het EKI. Maar: hoe werkt."

Verwante presentaties


Ads door Google