De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Digitaal wedstrijd formulier Presentatie voor coaches en aanvoerders.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Digitaal wedstrijd formulier Presentatie voor coaches en aanvoerders."— Transcript van de presentatie:

1 Digitaal wedstrijd formulier Presentatie voor coaches en aanvoerders

2 Altijd inloggen via: http://www.vhcvenlo.nl/formulier Dit kan op -Een smartphone -Een tablet -Een laptop -Een PC Ook bij uitwedstrijden!

3 Stap 1: Inloggen Kies als coach/aanvoerder voor “ik ben coach/aanvoerder”.

4 Stap 2: log in met je eigen gegevens Log in met je gegevens waarmee je normaal gesproken ook op de site van VHC inlogt. Voer lidnummer en wachtwoord in en klik/tik op “aanmelden”.

5 Stap 3: gegevens wedstrijd Na het inloggen zie je de wedstrijdgegevens inclusief de verificatiecode die je op de wedstrijddag moet geven aan de scheidsrechters. Tip: noteer deze code dus op papier voordat je naar de wedstrijd gaat. Klik/tik op “volgende”.

6 Stap 4: spelers uitvinken Vervolgens zie je je eigen spelerslijst. Vink de spelers die niet aanwezig zijn af. Desgewenst kunnen er nu ook invallers toegevoegd worden. 1.Invallers toevoegen? Klik/tip op “invallers”. 2.Geen invallers? Klik/tik op “volgende”.

7 Stap 4a: Invallers zoeken Type de naam in van de invaller die je wilt toevoegen en klik/tik op “zoek”.

8 Stap 4b: Invallers toevoegen Vink de invaller(s) aan die je wilt toevoegen en klik/tik op “toevoegen”.

9 Stap 4c: spelerslijst compleet. Wanneer de lijst compleet is, klik/tik op “volgende”.

10 De wedstrijd kan beginnen! Na de wedstrijd loggen de scheidsrechters in en werken de verschillende stappen af. Als de scheidsrechters klaar zijn, dan is de coach/aanvoerder weer aan de beurt.

11 Stap 5: einde wedstrijd Wanneer de scheidsrechters het formulier hebben ingevuld, kun je als coach/aanvoerder weer verder. Klik/tik op “volgende”.

12 Stap 6: controleer uitslag Op het scherm is de uitslag van de wedstrijd zichtbaar. Klik/tik op “volgende” om door te gaan.

13 Stap 7: opmerkingen toevoegen Nu kunnen er eventueel opmerkingen aan het formulier worden toegevoegd. Dit is vergelijkbaar met de schriftelijke opmerkingen van een aanvoerder op een schriftelijk wedstrijdformulier. Klik/tik op “volgende” om verder te gaan.

14 Stap 8: controleer kaarten Op dit scherm zijn eventueel doorgevoerde kaarten in te zien. Klik/tik op “voltooien” om verder te gaan.

15 Stap 9: bevestigen Klik/tik op “OK” om het versturen van het formulier definitief te bevestigen.

16 Stap 10: klaar! Klaar! Je bent als coach/aanvoerder nu klaar met het invullen en versturen van het wedstrijdformulier. Denk er aan dat het formulier uiterlijk de maandagavond om 19.00u volgend op de wedstrijd verzonden moet zijn. Na 19.00u is versturen niet meer mogelijk!

17 Samenvattend 1.De coach/aanvoerder logt voor de wedstrijd in om de spelerslijst te controleren en te bewerken. Tevens noteert hij/zij de verificatiecode voor de scheidsrechters 2.De wedstrijd wordt gespeeld 3.De scheidsrechters vullen het formulier in 4.De coach/aanvoerder checkt de uitslag en bevestigd en verstuurd het formulier. Zorg ervoor dat alles op tijd en correct is afgehandeld. Wil je meer informatie? Log in op de site van VHC en kijk onder Documenten >> DWF, digitaal wedstrijd formulier voor veel gestelde vragen, alle handleidingen en presentaties. Ook kun je als coach/aanvoerder contact opnemen met jouw wedstrijdsecretaris.

18 Tot slot Sommige clubs zijn nog niet digitaal. Indien je speelt tegen een club (uit of thuis) die niet digitaal is, dan dient er nog gewoon een schriftelijk wedstrijdformulier ingevuld te worden. Iedere week krijg je als coach/aanvoerder voorafgaand aan de wedstrijd een e-mail met de melding dat er weer een formulier klaar staat. Deze e-mail krijg je niet indien je tegen een club speelt die nog geen gebruik maken van het DWF. De volgende clubs zijn niet digitaal: Hc Noordwijk (ZH), Scoop delft (ZH), Dalfsen (ON), Don Quishoot (ZN), Mierlo (ZN) en Tegelen (ZN). De verwachting is dat een aantal van deze clubs spoedig aansluiten.


Download ppt "Digitaal wedstrijd formulier Presentatie voor coaches en aanvoerders."

Verwante presentaties


Ads door Google