Download de presentatie
De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub
GepubliceerdRoeland de Winter Laatst gewijzigd meer dan 9 jaar geleden
1
"Barbecueen zal nooit meer hetzelfde zijn '
2
Grillstream is de oplossing voor: Opvlammend vuur – moeilijk beheersbaar Voedselvergiftiging – binnenkant van het vlees vaak nog niet gaar Kankerverwekkende stoffen – buitenkant van het vlees vaak verbrand Overmatige rookontwikkeling – grote CO 2 -uitstoot Oplaaiend vuur door vetverbranding – ophoping van vetten Gedeeltelijk gebruik van Grill – optimaal gebruik van de totale warmte in de BBQ Extreem hoge temperaturen tijdens het BBQ-en – Verspilling houtskool/gas Reinigen van onderdelen – Grill & BBQ Momenteel is er geen echte oplossing om goed en verantwoord te kunnen grillen op houtskool/gas.
3
Grillstream is: Een gepatenteerde 2-delige grill. De enige “totaal” oplossing om verantwoord te grillen op de BBQ. Een grill-systeem van hoge kwaliteit. Makkelijk te gebruiken. Zorgt voor een vlamvrij BBQ-en, geen zwart vlees meer. Een systeem waardoor uw vlees niet meer verbrandt. Draagt zorg voor een optimale smaak en een heerlijk sappig stukje vlees. Vet & olieen worden afgevoerd door het slimme afvoersysteem. Het vet verbrandt niet langer waardoor er minder rookontwikkeling ontstaat. Geen gevaarlijke situaties meer, voorkomt het verbranden van vet (waardoor er een oplaaiend vuur kan ontstaan). Milieuvriendelijk met minder verbruik van gas/houtskool en minder productie van CO 2. De grill is van hoogstaand samengeperst staal waar geen poreuze of zwakke lasnaden Afgewerkt met porselein en geëmailleerd en gemakkelijk te reinigen.
4
Met een standaard grill ontstaan er opvlammend vuur door vet/olie wat tussen de grill naar beneden valt op/in de hete kolen e.d. Met de Grillstream 360 grill, het gepatenteerde 2-delige ontwerp, wordt het overtollig vet/olie opgevangen in een speciaal ontwikkeld opvangsysteem. Door dit opvangsysteem ontstaan er geen hoog oplaaiende vlammen meer en blijft u vlees lekker mals en sappig, zonder dat het zwart wordt. Standaard grill grill hitte
5
Volledige open 2-delig systeem, wat op elkaar geplaatst kan worden, zonder dat het afgesloten wordt. Er druppelt geen vet- en oliedruppels meer tussen de grill door in de hete kolen of op de brander. Een schuinaflopend 2-delig systeem voor de afvoer van het vet en de olie. De authentieke BBQ smaak blijft gehandhaafd door het opvangsysteem, het vlees blijft heerlijk van smaak en lekker sappig. Het vocht blijft in de bovenste grill-laag liggen en wordt omgezet in stoom waardoor het vlees zijn originele authentieke smaak behoudt. Een traditioneel grill systeem in een nieuw revolutionar ontwerp.
6
Gepatenteerd 2-delige grill Vet en olie worden afgevoerd door het slimme vet-afvoersysteem Opening voor het toevoegen van houtskool
7
Is geschikt voor de meeste BBQ’s met een Ø van 57 cm. Mogelijkheid om met of zonder deksel te BBQ-en. Volledig gebruik van de totale oppervlakte van het grill-rooster. Bij het BBQ-en worden de waardevolle vleessappen verzameld in het handige opvangsysteem. Deze kunt u, indien wenselijk, gebruiken om alsnog over het vlees te doen. Geen ongelukken meer met oplaaiend vuur. De vetten en de olie vallen niet meer rechtsstreeks in de kolen maar worden opgevangen. Door de opening in het grill-systeem, kan er tijdens het BBQ-en, extra kolen worden toegevoegd. Kostenbesparend, er zijn minder kolen nodig omdat er een gecontroleerd vuur ontstaat. Op eenvoudige wijze is het vet en de olie te verwijderen.
12
"Doe mee met de nieuwe Barbecue Revolution"
Verwante presentaties
© 2024 SlidePlayer.nl Inc.
All rights reserved.