De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Hoe het net anders uit kan pakken?. De brand is ontstaan beneden in het midden van het gebouw. De hete rookgassen zijn naar boven getrokken en zijn ontstoken.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Hoe het net anders uit kan pakken?. De brand is ontstaan beneden in het midden van het gebouw. De hete rookgassen zijn naar boven getrokken en zijn ontstoken."— Transcript van de presentatie:

1 Hoe het net anders uit kan pakken?

2 De brand is ontstaan beneden in het midden van het gebouw. De hete rookgassen zijn naar boven getrokken en zijn ontstoken bij het springen van een lichtkoepel. Hierdoor werd het een uitslaande dakbrand. Toen de brand onder controle was werd er nageblust via een autoladder. Met een tweede ladder werd er gezocht naar de vermiste personen. Kort na het betreden van de vierde verdieping is er een flash-over geweest op de derde verdieping. Het ingezet personeel op de vierde was toen al aan het raam, zich aan het terug trekken. Door de hevige brand werd de korf van de ladder volledig omgeven door vlammen. De machinist van de ladder heeft zijn ladder in de vlammen laten staan tot de 2 brandweerlieden in de korf waren. De korf zelf vatte vuur. Dan heeft hij zijn ladder buiten de gevaarszone gebracht. De korf brandde aan het besturingsgedeelte. Op de foto's kan het overkomen dat het een eeuwigheid duurt eer er geëvacueerd wordt uit de vuurzee, maar volgens de gegevens op mijn foto's is er tussen het eerste vlammenbeeld en de ladder weg van de vlammenzee 33seconden. Beide brandweerlieden zijn onderzocht door medische personeel terplaatse en hebben verder gewerkt om de brand volledig te blussen.

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20 JA, ER GEBEUREN WONDEREN……………. JA, ENGELEN BESTAAN………………… NEE, ER WAS NOG PLAATS BIJ ONZE LIVE HEER….


Download ppt "Hoe het net anders uit kan pakken?. De brand is ontstaan beneden in het midden van het gebouw. De hete rookgassen zijn naar boven getrokken en zijn ontstoken."

Verwante presentaties


Ads door Google