De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Op bezoek in het Nationaal Park Lauwersmeer komen jullie met de groep naar Activiteitencentrum De Bosschuur bij Staatsbosbeheer te.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Op bezoek in het Nationaal Park Lauwersmeer komen jullie met de groep naar Activiteitencentrum De Bosschuur bij Staatsbosbeheer te."— Transcript van de presentatie:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12 Op bezoek in het Nationaal Park Lauwersmeer komen jullie met de groep naar Activiteitencentrum De Bosschuur bij Staatsbosbeheer te Lauwersoog om Woordvoerders van de Natuur te worden.

13 Na de ontvangst gaan jullie in 3 tot 5 groepen langs de opdrachten: - Aan de hand van vogelschedels bekijken waar en hoe die vogel voedsel zoekt. - Op de uitkijkbult kijken en luisteren welke vogels je kunt waarnemen. - Vogelgeluiden leren herkennen met de vogelgeluidenbingokoffer. - Vogeltrekspel. - Zeearendnest bouwen.

14 Bereid per groepje een presentatie voor waarbij je het woord gaat voeren voor de natuur en bepaal samen wie uitgenodigd worden.


Download ppt "Op bezoek in het Nationaal Park Lauwersmeer komen jullie met de groep naar Activiteitencentrum De Bosschuur bij Staatsbosbeheer te."

Verwante presentaties


Ads door Google