De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het programma van vandaag • 10.30 uur Opening en welkom door dagvoorzitter Elisabeth van den Hoogen door burgemeester Aleid Wolfsen van Utrecht door de.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het programma van vandaag • 10.30 uur Opening en welkom door dagvoorzitter Elisabeth van den Hoogen door burgemeester Aleid Wolfsen van Utrecht door de."— Transcript van de presentatie:

1

2 Het programma van vandaag • 10.30 uur Opening en welkom door dagvoorzitter Elisabeth van den Hoogen door burgemeester Aleid Wolfsen van Utrecht door de fractievoorzitter van Stadspartij Leefbaar Utrecht Vincent Oldenborg door de voorzitter van de VPPG Jasmijn Miete • 11.00 — 12.00 uur Duurzaam Lokaal — Wiely Hilhorst (programmadirecteur Rijnenburg) Welke bijdragen voor een duurzamer leven kunnen gemeenten leveren? De gemeente Utrecht plant een compleet nieuwe woonwijk in de polder Rijnenburg, waarbij het uitgangspunt is het behoud van de kwaliteiten van het landschap. In Rijnenburg wordt ook een pilotproject van provincie en gemeente uitgevoerd over klimaat en duurzaamheid. • 12.00 — 13.00 uur Campagne voeren — Marco Pastors (Leefbaar Rotterdam) De gemeenteraadsverkiezingen van 2010 staan al bijna weer voor de deur. En voor we het weten manifesteert de landelijke politiek zich weer op het lokale niveau. Hoe gaan wij daar als lokale partijen mee om? Benutten we de eigen middelen en mogelijkheden voldoende? Welke lessen kunnen worden meegegeven aan de lokale partijen? • 13.00 — 14.15 uur Lunch • 14.15 — 15.15 uur Digitaal netwerken — Jeroen van der Schenk (e-commerce man van het jaar 2008) Lokale herkenbaarheid op het internet en in contact staan met inwoners op het internet. Niet om informatie te verstrekken aan inwoners, maar juist informatie van inwoners te ontvangen en daar digitaal over te praten. Uitgaand van de digitale inwoner is internet meer dan alleen een informatieverspreidingspunt. • 15.15 uur Afsluiting en borrel

3 Met dank aan: Labyrinth Seats2meet.com Leefbaar Utrecht Mindz.com Labyrinth Seats2meet.com Leefbaar Utrecht Mindz.com


Download ppt "Het programma van vandaag • 10.30 uur Opening en welkom door dagvoorzitter Elisabeth van den Hoogen door burgemeester Aleid Wolfsen van Utrecht door de."

Verwante presentaties


Ads door Google