De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Belgische Senaat Senaatscommissie voor Financiën en Economische aangelegenheden Conferentie “Op weg naar de e-maatschappij”

Verwante presentaties


Presentatie over: "Belgische Senaat Senaatscommissie voor Financiën en Economische aangelegenheden Conferentie “Op weg naar de e-maatschappij”"— Transcript van de presentatie:

1 Belgische Senaat Senaatscommissie voor Financiën en Economische aangelegenheden Conferentie “Op weg naar de e-maatschappij”

2 Belgische Senaat Senaatscommissie voor Financiën en Economische aangelegenheden Inleiding: De kenniseconomie en innovatie in Europa en België Opening en verwelkoming Inleiding van de intergouvernementele e-conferentie door Voorzitter Jean-Marie Dedecker van de Senaatscommissie Financiën en Economische aangelegenheden. De rol van de ICT in Europa’s hernieuwde Lissabondoelstellingen door Viviane Reding, Europees commissaris voor informatie maatschappij en Media

3 Belgische Senaat Senaatscommissie voor Financiën en Economische aangelegenheden Inleiding van de Intergouvernementele conferentie. Jean-Marie Dedecker Voorzitter van de Senaatscommissie voor Financiën en Economische aangelegenheden.

4 Belgische Senaat Senaatscommissie voor Financiën en Economische aangelegenheden Inleiding: De kenniseconomie en innovatie in Europa en België Opening en verwelkoming Inleiding van de intergouvernementele e-conferentie door Voorzitter Jean-Marie Dedecker van de Senaatscommissie Financiën en Economische aangelegenheden. De rol van de ICT in Europa’s hernieuwde Lissabondoelstellingen door Viviane Reding, Europees commissaris voor informatie maatschappij en Media

5 Belgische Senaat Senaatscommissie voor Financiën en Economische aangelegenheden De rol van ICT in Europa’s hernieuwde Lissabondoelstellingen Viviane Reding Europees Commissaris voor Informatiemaatschapij en Media.

6 Belgische Senaat Senaatscommissie voor Financiën en Economische aangelegenheden Inleiding: De kenniseconomie en innovatie in Europa en België Opening en verwelkoming Inleiding van de intergouvernementele e-conferentie door Voorzitter Jean-Marie Dedecker van de Senaatscommissie Financiën en Economische aangelegenheden. De rol van de ICT in Europa’s hernieuwde Lissabondoelstellingen door Viviane Reding, Europees commissaris voor informatie maatschappij en Media

7 Belgische Senaat Senaatscommissie voor Financiën en Economische aangelegenheden Thema 1 : Opleiding en vorming als stimulerende factor. Beleidsvisie. door Yves Leterme, Minister President van de Vlaamse regering. Opleiding als sleutel tot de kenniseconomie. door Prof. Dr. Caroline Pauwels, Vrije Universiteit Brussel. Vragen over thema 1. Koffiepauze.

8 Belgische Senaat Senaatscommissie voor Financiën en Economische aangelegenheden Thema 1 : Opleiding en vorming als stimulerende factor. Beleidsvisie. door Yves Leterme, Minister President van de Vlaamse regering. Opleiding als sleutel tot de kenniseconomie. door Prof. Dr. Caroline Pauwels, Vrije Universiteit Brussel. Vragen over thema 1. Koffiepauze.

9 Belgische Senaat Senaatscommissie voor Financiën en Economische aangelegenheden Beleidsvisie. Yves Leterme Minister President van de Vlaamse regering.

10 Belgische Senaat Senaatscommissie voor Financiën en Economische aangelegenheden Thema 1 : Opleiding en vorming als stimulerende factor. Beleidsvisie. door Yves Leterme, Minister President van de Vlaamse regering. Opleiding als sleutel tot de kenniseconomie. door Prof. Dr. Caroline Pauwels, Vrije Universiteit Brussel. Vragen over thema 1. Koffiepauze.

11 Belgische Senaat Senaatscommissie voor Financiën en Economische aangelegenheden Vragen over thema 1: Opleiding en vorming als stimulerende factor Voorzitter: Jean-Marie Dedecker. Moderator: Paul D’Hoore.

12 Belgische Senaat Senaatscommissie voor Financiën en Economische aangelegenheden Koffiepauze.

13 Belgische Senaat Senaatscommissie voor Financiën en Economische aangelegenheden Koffiepauze.

14 Belgische Senaat Senaatscommissie voor Financiën en Economische aangelegenheden Koffiepauze.

15 Belgische Senaat Senaatscommissie voor Financiën en Economische aangelegenheden Koffiepauze.


Download ppt "Belgische Senaat Senaatscommissie voor Financiën en Economische aangelegenheden Conferentie “Op weg naar de e-maatschappij”"

Verwante presentaties


Ads door Google