De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Dalton op de van heemstraschool.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Dalton op de van heemstraschool."— Transcript van de presentatie:

1 Dalton op de van heemstraschool.

2 Positieve dalton punten.
Met sommige vakken mag je samenwerken, dan leer je goed met anderen omgaan. Iedereen is met is bezig met een ander vak, maar je word altijd geholpen. Je kan naar de instructietafel gaan als je nog extra hulp nodig hebt. Als je ergens echt veel moeite mee hebt word je extra geholpen door een juf apart Als je blokjes gebruikt loopt niet iedereen door de klas. Door de agenda weten we wanneer we een toets hebben.

3 Negatieve dalton punten.
Als je in de hal mag werken en de juf of meester er niet is, word er vaak getreiterd. Met zelfstandig werken doet iedereen wat anders en word er veel gelopen. Als je de taken niet afkrijgt moet je thuis maken. Je weektaak hangt af van rekenen. Maar misschien heb je wel last van spelling!

4 Tips over de negatieve punten
Hal getreiter: Een leerling die serieus aan het werk gaan in de hal, moet naar de juf/meester als het lawaaierig word. Lopen klas: Als je twee dingen van je weektaak wilt doen, pak je dat allebei dan hoef je ook niet meer te lopen. Weektaak hangt af van rekenen: Misschien kan de juf/meester met jou overleggen als je je weektaak hebt waar jij minder van hoeft te doen.

5 Dalton bij de kleuters. Positief: Er word gewerkt met groene en rode stippen, dat betekent wanneer je de juf wel of niet mag storen. Er hangen kaartjes met tekst eronder met wat ze die dag doen.

6 Dit vonden wij van dalton
Hilde,Ilse en Harmen


Download ppt "Dalton op de van heemstraschool."

Verwante presentaties


Ads door Google