De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

MUSICAL DRAADLOOS JUNI in openlucht DRACHTEN-BREED

Verwante presentaties


Presentatie over: "MUSICAL DRAADLOOS JUNI in openlucht DRACHTEN-BREED"— Transcript van de presentatie:

1 MUSICAL DRAADLOOS JUNI 2020 - in openlucht DRACHTEN-BREED
HET KAN NOG NET!!! Muziek, dans, zang, toneel, decor, grime, …enz. Meedoen? Opgeven tot 24 juni via of de flyer in de kerk

2 Werkcafé voor werkzoekenden op ma. 24 juni
Onderwerp: Presentatietechniek en Netwerken Door: Nathalie Jongedijk, UWV Van: tot uur Waar: De Arke, Flevo 161 te Drachten Meer Info:

3 Let op! Wat te doen bij ontruiming. BLIJF KALM
VOLG INSTRUCTIES VAN DE BHV-er GA VIA DE NOODUITGANGEN NAAR DE VERZAMELPLAATS

4 Deze verzamelplaats is bij
2e boom op het grasveld.

5 Welkom in de dienst van zondag 23 juni 09:30 uur
Voorganger : Ds. Gera den Dikken Organist : Ulbe Pranger Met medewerking van het Oase combo

6 Woord van welkom en afkondigingen

7 C:\Worship Library\Nieuwe liedboek muzieknoten\NLB 062 - noten.ppt

8 NLB 62 : 1 Mijn ziel is stil tot God mijn Heer,
van Hem verwacht ik altijd weer mijn heil, – op Hem toch kan ik bouwen. Ik wankel niet, want Hij staat vast: mijn toevlucht, als het water wast, mijn rots, mijn enige vertrouwen.

9 NLB 62 : 1

10 NLB 62 : 5 Voorwaar, Hij is mijn heil, mijn rots,
mijn naam rust in de schutse Gods. O volk, uw God laat u niet vallen. Als gij voor Hem uw hart uitstort, vertrouw dat gij gezegend wordt: God is een schuilplaats voor ons allen.

11 NLB 62 : 5

12 Stilte

13 Votum Onze hulp en onze verwachting is van God, onze Heer.
E:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 254, Ere zij de Vader en de Zoon.txt Votum Onze hulp en onze verwachting is van God, onze Heer. Hij die alles maakte, laat niet los wat Hij begon.

14 Groet Genade en vrede van God, de Vader;
E:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 254, Ere zij de Vader en de Zoon.txt Groet Genade en vrede van God, de Vader; door Jezus, zijn Zoon, Immanuël. Hij woont met zijn Geest in ons.  Hallelujah, hallelujah, amen! 2x

15 C:\Worship Library\Liturgie slides\Gebed.ppt
Thema van de dienst

16 C:\Worship Library\Liturgie slides\Gebed.ppt

17 C:\Worship Library\Liturgie slides\Kindermoment.ppt

18

19 De kinderen gaan naar de kindernevendienst
C:\Worship Library\Liturgie slides\Kinderen knd stop.ppt De kinderen gaan naar de kindernevendienst

20 Opwekking - 642 De rivier

21 E:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 254, Ere zij de Vader en de Zoon.txt
Al mijn zonden, al mijn zorgen, neem ik mee naar de rivier. Heer, vergeef mij en genees mij. Vader, kom, ontmoet mij hier.

22 E:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 254, Ere zij de Vader en de Zoon.txt
Want dit water brengt nieuw leven en verfrist mij elke dag. 't Is een stroom van uw genade, waar 'k U steeds ontmoeten mag.

23 Refrein: Here Jezus, neem mijn leven, ik leg alles voor u neer.
E:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 254, Ere zij de Vader en de Zoon.txt Refrein: Here Jezus, neem mijn leven, ik leg alles voor u neer. Leid mij steeds weer naar het water, 'k wil U daar ontmoeten, Heer.

24 Al mijn zonden, al mijn zorgen, neem ik mee naar de rivier.
E:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 254, Ere zij de Vader en de Zoon.txt Al mijn zonden, al mijn zorgen, neem ik mee naar de rivier. Heer, vergeef mij en genees mij. Vader, kom, ontmoet mij hier.

25 Want dit water brengt nieuw leven en verfrist mij elke dag.
E:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 254, Ere zij de Vader en de Zoon.txt Want dit water brengt nieuw leven en verfrist mij elke dag. 't Is een stroom van uw genade, waar 'k U steeds ontmoeten mag.

26 Refrein: Here Jezus, neem mijn leven, ik leg alles voor u neer.
E:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 254, Ere zij de Vader en de Zoon.txt Refrein: Here Jezus, neem mijn leven, ik leg alles voor u neer. Leid mij steeds weer naar het water, 'k wil U daar ontmoeten,Heer.

27 Kom ontvang een heel nieuw leven, kom en stap in de rivier.
E:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 254, Ere zij de Vader en de Zoon.txt Kom ontvang een heel nieuw leven, kom en stap in de rivier. Jezus roept je, Hij verwacht je en Hij zegt: "Ontmoet mij hier."

28 Refrein: Here Jezus, neem mijn leven, ik leg alles voor u neer.
E:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 254, Ere zij de Vader en de Zoon.txt Refrein: Here Jezus, neem mijn leven, ik leg alles voor u neer. Leid mij steeds weer naar het water, 'k wil U daar ontmoeten,Heer. Leid mij steeds weer naar het water; 'k wil U daar ontmoeten, Heer.

29 C:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 161, Komt, laat ons vrolijk zingen.txt
Opwekking Ik aanbid U

30 Ik aanbid U (ik aanbid U) Met heel mijn hart (met heel mijn hart)
E:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 254, Ere zij de Vader en de Zoon.txt Ik aanbid U (ik aanbid U) Met heel mijn hart (met heel mijn hart) Ik verhoog U (ik verhoog U) Met al mijn kracht (al mijn kracht)

31 Heer ik zoek U (Heer ik zoek u)
E:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 254, Ere zij de Vader en de Zoon.txt Heer ik zoek U (Heer ik zoek u) Wil zijn waar U bent (wil zijn waar U bent) Heer ik volg U (Heer ik volg U) Wil gaan waar U zendt (waar U zendt)

32 Heer ik geef U mijn aanbidding Heer ik geef U al mijn kracht en eer
E:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 254, Ere zij de Vader en de Zoon.txt Heer ik geef U mijn aanbidding Heer ik geef U al mijn kracht en eer U alleen wil ik aanbidden U alleen komt toe mijn dank en eer

33 Heer ik dien U (Heer ik dien U)
E:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 254, Ere zij de Vader en de Zoon.txt Heer ik dien U (Heer ik dien U) En buig voor U neer (en buig voor U neer) Geef mijn leven (neem mijn leven) Want U bent mijn Heer (U bent Heer)

34 Ik vertrouw U (ik vertrouw U) Vader en zoon (vader en zoon)
E:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 254, Ere zij de Vader en de Zoon.txt Ik vertrouw U (ik vertrouw U) Vader en zoon (vader en zoon) Hef mijn ogen (hef mijn ogen) Op naar Uw troon (naar Uw troon)

35 Heer ik geef U mijn aanbidding Heer ik geef U al mijn kracht en eer
E:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 254, Ere zij de Vader en de Zoon.txt Heer ik geef U mijn aanbidding Heer ik geef U al mijn kracht en eer U alleen wil ik aanbidden U alleen komt toe mijn dank en eer

36 Heer ik geef U mijn aanbidding Heer ik geef U al mijn kracht en eer
E:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 254, Ere zij de Vader en de Zoon.txt Heer ik geef U mijn aanbidding Heer ik geef U al mijn kracht en eer U alleen wil ik aanbidden U alleen komt toe mijn dank en eer

37 Gebed om verlichting met de Heilige Geest
C:\Worship Library\Liturgie slides\Gebed om de Heilige Geest.ppt Gebed om verlichting met de Heilige Geest

38 C:\Worship Library\Liturgie slides\Schriftlezing.ppt

39 3 Elia werd bang en vluchtte om zijn leven te redden.
C:\Worship Library\Style Sheets\Oase-Radial-Bijbel-hoog.ppt 1 Koningen 19:1-16 nieuwe bijbel vertaling 1 Achab vertelde Izebel alles wat Elia had gedaan, ook dat hij alle profeten ter dood had gebracht. 2 Toen liet Izebel Elia de volgende boodschap overbrengen: ‘De goden mogen met mij doen wat ze willen als u morgen om deze tijd niet hetzelfde lot ondergaat als zij.’ 3 Elia werd bang en vluchtte om zijn leven te redden.

40 Bij Berseba in Juda aangekomen liet hij zijn knecht achter
C:\Worship Library\Style Sheets\Oase-Radial-Bijbel-hoog.ppt 1 Koningen 19:1-16 nieuwe bijbel vertaling Bij Berseba in Juda aangekomen liet hij zijn knecht achter 4 en zelf trok hij één dagreis ver de woestijn in. Daar ging hij onder een bremstruik zitten, verlangend naar de dood, en zei: ‘Het is genoeg geweest, HEER. Neem mijn leven, want ik ben niet beter dan mijn voorouders.’

41 C:\Worship Library\Style Sheets\Oase-Radial-Bijbel-hoog.ppt
1 Koningen 19:1-16 nieuwe bijbel vertaling 5 Hij viel onder de bremstruik in slaap, maar er kwam een engel, die hem aanraakte en zei: ‘Word wakker en eet wat.’ 6 Elia keek op en ontdekte naast zijn hoofd een brood, in gloeiende kooltjes gebakken, en een kruik water. Nadat hij had gegeten en gedronken ging hij weer onder de struik liggen.

42 C:\Worship Library\Style Sheets\Oase-Radial-Bijbel-hoog.ppt
1 Koningen 19:1-16 nieuwe bijbel vertaling 7 Maar de engel van de HEER kwam terug, raakte hem opnieuw aan en zei: ‘Sta op en eet wat, anders is de reis te zwaar voor je.’ 8 Elia stond op, en toen hij had gegeten en gedronken liep hij, gesterkt door dit voedsel, veertig dagen en veertig nachten door de woestijn, tot hij bij de Horeb kwam, de berg van God.

43 C:\Worship Library\Style Sheets\Oase-Radial-Bijbel-hoog.ppt
1 Koningen 19:1-16 nieuwe bijbel vertaling 9 Daar ging hij een grot binnen om er de nacht door te brengen. Toen richtte de HEER zich tot hem met de woorden: ‘Elia, wat doe je hier?’ 10 Elia antwoordde: ‘Ik heb me met volle overgave ingezet voor de HEER, de God van de hemelse machten, maar de Israëlieten hebben uw verbond met hen naast zich neergelegd, uw altaren verwoest en uw profeten gedood. Ik ben als enige overgebleven, en nu hebben ze het ook op mijn leven voorzien.’

44 C:\Worship Library\Style Sheets\Oase-Radial-Bijbel-hoog.ppt
1 Koningen 19:1-16 nieuwe bijbel vertaling Ik ben als enige overgebleven, en nu hebben ze het ook op mijn leven voorzien.’ 11 ‘Kom naar buiten,’ zei de HEER, ‘en treed hier op de berg voor mij aan.’ En daar kwam de HEER voorbij. Er ging een grote, krachtige windvlaag voor de HEER uit, die de bergen spleet en de rotsen aan stukken sloeg, maar de HEER bevond zich niet in die windvlaag.

45 C:\Worship Library\Style Sheets\Oase-Radial-Bijbel-hoog.ppt
1 Koningen 19:1-16 nieuwe bijbel vertaling Na de windvlaag kwam er een aardbeving, maar de HEER bevond zich niet in die aardbeving. 12 Na de aardbeving was er vuur, maar de HEER bevond zich niet in dat vuur. Na het vuur klonk het gefluister van een zachte bries.

46 C:\Worship Library\Style Sheets\Oase-Radial-Bijbel-hoog.ppt
1 Koningen 19:1-16 nieuwe bijbel vertaling 13 Toen Elia dat hoorde, sloeg hij zijn mantel voor zijn gezicht. Hij kwam naar buiten en ging in de opening van de grot staan, en daar klonk een stem die tot hem sprak: ‘Elia, wat doe je hier?’

47 C:\Worship Library\Style Sheets\Oase-Radial-Bijbel-hoog.ppt
1 Koningen 19:1-16 nieuwe bijbel vertaling 14 Elia antwoordde: ‘Ik heb me met volle overgave ingezet voor de HEER, de God van de hemelse machten, maar de Israëlieten hebben uw verbond met hen naast zich neergelegd, uw altaren verwoest en uw profeten vermoord. Ik ben als enige overgebleven, en nu hebben ze het ook op mijn leven voorzien.’

48 C:\Worship Library\Style Sheets\Oase-Radial-Bijbel-hoog.ppt
1 Koningen 19:1-16 nieuwe bijbel vertaling 15 De HEER zei tegen Elia: ‘Keer terug en ga naar de woestijn van Damascus. Daar aangekomen moet je Hazaël tot koning van Aram zalven. 16 Jehu, de zoon van Nimsi, moet je zalven tot koning van Israël, en Elisa, de zoon van Safat, uit Abel-Mechola, moet je tot je eigen opvolger zalven.

49 C:\Worship Library\Style Sheets\Oase-Radial-Bijbel-hoog.ppt
Lucas 5:15-16 nieuwe bijbel vertaling 15 Maar het nieuws over hem verspreidde zich juist verder, en grote mensenmassa’s verzamelden zich om naar hem te luisteren en zich van hun ziekten te laten genezen. 16 Hijzelf trok zich geregeld terug op eenzame plaatsen om er te bidden.

50 C:\Worship Library\Style Sheets\Oase-Radial-Bijbel-hoog.ppt
Marcus 6:30-31 nieuwe bijbel vertaling 30 De apostelen kwamen weer terug bij Jezus en vertelden hem over alles wat ze gedaan hadden en wat ze de mensen onderwezen hadden. 31 Hij zei tegen hen: 'Ga nu mee naar een eenzame plaats om alleen te zijn en een tijdje uit te rusten.' Want het was een voortdurend komen en gaan van mensen, zodat ze zelfs niet de kans kregen om te eten.

51 Opwekking 717 – Stil mijn ziel wees stil
C:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 161, Komt, laat ons vrolijk zingen.txt Opwekking 717 – Stil mijn ziel wees stil

52 Stil mijn ziel wees stil en wees niet bang
E:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 254, Ere zij de Vader en de Zoon.txt Stil mijn ziel wees stil en wees niet bang voor de onzekerheid van morgen God omgeeft je steeds Hij is er bij in je beproevingen en zorgen

53 Refrein: God U bent mijn God en ik vertrouw op U en zal niet wankelen
E:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 254, Ere zij de Vader en de Zoon.txt Refrein: God U bent mijn God en ik vertrouw op U en zal niet wankelen Vredevorst vernieuw een vaste geest binnen in mij die rust in U alleen

54 Stil mijn ziel wees stil en dwaal niet af
E:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 254, Ere zij de Vader en de Zoon.txt Stil mijn ziel wees stil en dwaal niet af dwars door het dal zal Hij je leiden stil, vertrouw op Hem en hef je schild tegen de pijlen van verleiding

55 Refrein: God U bent mijn God en ik vertrouw op U en zal niet wankelen
E:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 254, Ere zij de Vader en de Zoon.txt Refrein: God U bent mijn God en ik vertrouw op U en zal niet wankelen Vredevorst vernieuw een vaste geest binnen in mij die rust in U alleen

56 Stil mijn ziel wees stil en laat nooit los
E:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 254, Ere zij de Vader en de Zoon.txt Stil mijn ziel wees stil en laat nooit los de waarheid die je steeds omarmd heeft wacht, wacht op de Heer de zwartste nacht verdwijnt wanneer het daglicht doorbreekt

57 Refrein: God U bent mijn God en ik vertrouw op U en zal niet wankelen
E:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 254, Ere zij de Vader en de Zoon.txt Refrein: God U bent mijn God en ik vertrouw op U en zal niet wankelen Vredevorst vernieuw een vaste geest binnen in mij die rust in U alleen 2X Ik rust in u alleen

58 C:\Worship Library\Liturgie slides\Verkondiging.ppt

59 Opwekking 462 – Aan uw voeten, Heer
C:\Worship Library\Liturgie slides\KND He, luister mee - noten.ppt Opwekking 462 – Aan uw voeten, Heer

60 Aan uw voeten Heer, is de hoogste plaats Daarom kniel ik neer bij U
E:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 254, Ere zij de Vader en de Zoon.txt Aan uw voeten Heer, is de hoogste plaats Daarom kniel ik neer bij U Om bij U te zijn is de grootste eer, Daarom buig ik mij voor U. -2x-

61 Ja ik verkies nu om bij U te zijn, en om naar U te luisteren.
E:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 254, Ere zij de Vader en de Zoon.txt Ja ik verkies nu om bij U te zijn, en om naar U te luisteren. In plaats van altijd maar weer bezig te zijn, kom ik nu tot U, o Heer.

62 Aan uw voeten Heer, is de hoogste plaats Daarom kniel ik neer bij U
E:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 254, Ere zij de Vader en de Zoon.txt Aan uw voeten Heer, is de hoogste plaats Daarom kniel ik neer bij U Om bij U te zijn is de grootste eer, Daarom buig ik mij voor U.

63 Mijn hart verlangt ernaar om samen te zijn,
E:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 254, Ere zij de Vader en de Zoon.txt Mijn hart verlangt ernaar om samen te zijn, hier in een plaats van aanbidding, in Geest en waarheid samen één te zijn, in aanbidding voor U.

64 Zoals een vader die zijn kind omarmt, ja zo omarmt U ook mij.
E:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 254, Ere zij de Vader en de Zoon.txt Zoals een vader die zijn kind omarmt, ja zo omarmt U ook mij. U bent een Vader die vertroost en beschermt. En ik kom tot rust bij U.

65 De kinderen komen terug van de kindernevendienst
C:\Worship Library\Liturgie slides\Kinderen knd stop.ppt De kinderen komen terug van de kindernevendienst

66 C:\Worship Library\Liturgie slides\Lege aankondigings dia.ppt
Opening stilteruimte

67

68

69

70

71

72 Persoonlijk Voorbede-team
C:\Worship Library\Liturgie slides\KND He, luister mee - noten.ppt Persoonlijk Voorbede-team Esther Akkerman Dineke Boshuis Petra de Haan Aukje Slootweg Anno Veenstra Hannie van der Wouden

73 Gebed van zegen Opwekking 710
C:\Worship Library\Liturgie slides\KND He, luister mee - noten.ppt Gebed van zegen Opwekking 710 Gemeente zingt staande

74 Zegen hen op de weg die zij nu gaan.
E:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 254, Ere zij de Vader en de Zoon.txt Zegen hen op de weg die zij nu gaan. Zegen hen op de plek waar zij gaan staan. Zegen hen in alles, wat U van hen verlangt. O God, zegen hen alle dagen lang!

75 Vader, maak hen tot een zegen; ga hen niet voorbij.
E:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 254, Ere zij de Vader en de Zoon.txt Vader, maak hen tot een zegen; ga hen niet voorbij. Regen op hen met uw Geest, Heer, Jezus, kom tot hen als de Bron van leven, die ontspringt, diep in hen. Breng een stroom van zegen, waarin U zelf steeds mooier wordt voor hen.

76 Zegen ons waar we in geloof voor leven.
E:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 254, Ere zij de Vader en de Zoon.txt Zegen ons waar we in geloof voor leven. Zegen ons waar we hoop en liefde geven. Zegen om de ander tot zegen te zijn. O God, zegen ons tot in eeuwigheid!

77 Vader, maak ons tot een zegen; hier in de woestijn.
E:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 254, Ere zij de Vader en de Zoon.txt Vader, maak ons tot een zegen; hier in de woestijn. Wachtend op uw milde regen, om zelf een bron te zijn. Met een hart vol vrede, zijn wij zegenend nabij. Van uw liefde delend, waarin wij zelf tot bron van zegen zijn. 2x

78 zijn wij zegenend nabij. Van uw liefde delend,
E:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 254, Ere zij de Vader en de Zoon.txt Met een hart vol vrede, zijn wij zegenend nabij. Van uw liefde delend, waarin wij zelf tot bron van zegen zijn.

79 Dankzegging en voorbede
C:\Worship Library\Liturgie slides\Dienst der gebeden.ppt Dankzegging en voorbede

80 Inzameling van de gaven
C:\Worship Library\Liturgie slides\Inzameling van de gaven.ppt Inzameling van de gaven 1e rondgang: Kerk PGD 2e rondgang: Pastoraat Uitgang: Eigen jeugd

81 Opwekking 616 – Houd mij dicht bij U
C:\Worship Library\Liturgie slides\KND He, luister mee - noten.ppt Opwekking 616 – Houd mij dicht bij U

82 Voor u leg ik mij leven neer. Verlangend naar u vriendschap Heer.
E:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 254, Ere zij de Vader en de Zoon.txt Houd mij dicht bij U. Laat me nooit meer gaan. Voor u leg ik mij leven neer. Verlangend naar u vriendschap Heer.

83 U liefde die mij warmte geeft. Als U mij in uw armen neemt
E:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 254, Ere zij de Vader en de Zoon.txt U alleen begrijpt Wat ik nodig heb. U liefde die mij warmte geeft. Als U mij in uw armen neemt Leid mij naar u hart. Breng mij terug naar u.

84 U bent mijn hartsverlangen. Houd mij heel dicht bij U.
E:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 254, Ere zij de Vader en de Zoon.txt U bent mijn doel. U bent mijn hartsverlangen. Houd mij heel dicht bij U. Houd mij dicht bij U. Laat me nooit meer gaan.

85 Voor u leg ik mijn leven neer. Verlangend naar u vriendschap Heer
E:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 254, Ere zij de Vader en de Zoon.txt Voor u leg ik mijn leven neer. Verlangend naar u vriendschap Heer U alleen begrijpt. Wat ik nodig heb. U liefde die mij warmte geeft. Als U mij in uw armen neemt.

86 U bent mij hartsverlangen. Houd mij heel dicht bij U.
E:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 254, Ere zij de Vader en de Zoon.txt Leid mij naar u hart. Breng mij terug naar u. U bent mijn doel. U bent mij hartsverlangen. Houd mij heel dicht bij U.

87 U bent mij hartsverlangen. Houd mij heel dicht bij U.
E:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 254, Ere zij de Vader en de Zoon.txt U bent mijn doel. U bent mij hartsverlangen. Houd mij heel dicht bij U.

88 Opwekking 167 Samen in de naam van Jezus
C:\Worship Library\Liturgie slides\KND He, luister mee - noten.ppt Opwekking Samen in de naam van Jezus Staande

89 Samen in de naam van Jezus Heffen wij een loflied aan
E:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 254, Ere zij de Vader en de Zoon.txt Samen in de naam van Jezus Heffen wij een loflied aan Want de geest spreekt alle talen En doet ons elkaar verstaan Samen bidden, samen zoeken Naar het plan van onze heer Samen zingen en getuigen Samen leven tot zijn eer

90 Heel de wereld moet het weten Dat God niet veranderd is
E:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 254, Ere zij de Vader en de Zoon.txt Heel de wereld moet het weten Dat God niet veranderd is En zijn liefde als een lichtstraal Doordringt in de duisternis De weg van god is niet te keren Omdat hij er over waakt En de geest verbreekt de grenzen Die door mensen zijn gemaakt

91 Naar de Vader naar elkaar
E:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 254, Ere zij de Vader en de Zoon.txt Prijs de Heer De weg is open Naar de Vader naar elkaar Jezus Christus, triomfator, mijn verlosser, middelaar Vader met geheven handen Breng ik u mijn dank en eer Het is uw Geest die mij doet zeggen Jezus Christus is de Heer

92 Zegen

93 C:\Worship Library\Liturgie slides\Na afloop van de dienst.ppt
Graag na afloop van de dienst de kerkzaal pas verlaten wanneer de organist begint te spelen Namens de kerkenraad bedankt voor uw medewerking

94 Tot ziens en een goede zondag!
C:\Worship Library\Liturgie slides\Tot ziens en een goede zondag.ppt Tot ziens en een goede zondag! Na de dienst is er

95 Opwekking 610 – Als gebed de hemel raakt
C:\Worship Library\Liturgie slides\KND He, luister mee - noten.ppt Opwekking 610 – Als gebed de hemel raakt

96 Wij staan voor uw troon, almachtig God
E:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 254, Ere zij de Vader en de Zoon.txt Wij staan voor uw troon, almachtig God En wij bidden U, genees ons land. Vader breng vernieuwing in ons hart Zodat mensen zien hoe groot U bent.

97 Refrein: Kom verhoog de naam van de Heer,
E:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 254, Ere zij de Vader en de Zoon.txt Refrein: Kom verhoog de naam van de Heer, Eensgezind en vol van kracht. Volken buigen voor Hem neer Als gebed de hemel raakt.

98 Wie de wedloop loopt die kijkt niet om,
E:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 254, Ere zij de Vader en de Zoon.txt Wie de wedloop loopt die kijkt niet om, Leeft slechts voor 't behalen van de prijs. Wie met tranen zaait, oogst met gejuich; Dankbaar oogsten wij wat God ons geeft.

99 Refrein: Kom verhoog de naam van de Heer,
E:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 254, Ere zij de Vader en de Zoon.txt Refrein: Kom verhoog de naam van de Heer, Eensgezind en vol van kracht. Volken buigen voor Hem neer Als gebed de hemel raakt.

100 Stort uw Geest uit, stort uw Geest uit. Geef ons opwekking, Heer.
E:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 254, Ere zij de Vader en de Zoon.txt Stort uw Geest uit, stort uw Geest uit. Geef ons opwekking, Heer. Geef ons opwekking, Heer. 2x

101 Refrein: Kom verhoog de naam van de Heer,
E:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 254, Ere zij de Vader en de Zoon.txt Refrein: Kom verhoog de naam van de Heer, Eensgezind en vol van kracht. Volken buigen voor Hem neer Als gebed de hemel raakt.


Download ppt "MUSICAL DRAADLOOS JUNI in openlucht DRACHTEN-BREED"

Verwante presentaties


Ads door Google