De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Filmpje

Verwante presentaties


Presentatie over: "Filmpje"— Transcript van de presentatie:

1

2 Filmpje

3

4

5

6 Tegenlicht Meet Up Zeeland
Wat is een Meet Up ? Waarom Zeeland? Waarom als bibliotheek dit organiseren? Partners Per thema samenwerkingpartners in voorbereiding: van Hogeschool Zeeland tot Zeeuwse Milieufederatie tot middenstandsorganisatie, journalistiek,etc…

7 Doelgroepen In principe voor alle inwoners van Zeeland, maar per meet-up denken we na wie we willen bereiken door: Diversiteit in thema’s: wat is interessant voor welke groep? Variatie in plaats waar we het organiseren: in eigen bieb of op locatie?

8 Thema’s Thema's

9 Doelen Inwoners van de provincie een platform bieden waar men met elkaar in gesprek kan over maatschappelijk relevante thema’s. Door het gekozen Meet Up-format een onderwerp vanuit verschillende perspectieven belichten en verdiepen. Beweging in gang zetten; hoe krijgen deze gesprekken een uitwerking in de samenleving?

10 Format Een Meet-Up duurt altijd exact 90 minuten.
Een Meet-Up bestaat uit drie blokken van een half uur. Ieder blok start met een fragment uit de Tegenlichtuitzending. In ieder blok een andere gast/specialist op het onderwerp, of deelonderwerp. In iedere Meet Up zit een Zeeuwse component; we houden het onderwerp dicht bij huis. Iedere Meet Up kent een kop en staart: vaste tune, iedere Meet Up eindigt met een live-getekende cartoon. In iedere Meet Up wordt de zaal uitgenodigd / uitgedaagd mee te doen met het gesprek, vaak met stellingen

11 Organisatie redactioneel
De Meet Ups hebben een kernredactie van drie personen. Soms schuiven er gastredacteuren aan. Afhankelijk van het onderwerp neemt een van de redacteuren het voortouw om het onderwerp uit te werken. Drie korte vergaderingen gaan vooraf aan een Meet Up: brainstorm, work in progress, vaststellen draaiboek. Daags voor de Meet Up nemen eindredacteur en moderator het draaiboek door. Moderator bereidt zich voor en leidt de avond.

12 Draaiboekfragment

13

14 Organisatie logistiek
Twee maal per jaar naar Hilversum voor een inspiratiebijeenkomst bij VPRO Tegenlicht: korte inhoud van komende afleveringen. Drie redactievergaderingen Locatiebepaling Techniek regelen; geluid, licht, zit/staanplaatsen Uitnodigen gastsprekers Uitzoeken fragmenten Catering organiseren / slaapplaatsen gasten, etc.

15 Projectkosten Afhankelijk van locatie; gemiddeld €600:
Techniek Catering Huur (beamer, stoelen, etc.) Attenties voor gasten (bloemen, bonbons,wijn) Geen inkomsten: VPRO staat niet toe dat er entree geheven wordt, ook geen sponsoring. Gastsprekers krijgen niet betaald, wel onkosten (verblijf, vervoer, consumpties)


Download ppt "Filmpje"

Verwante presentaties


Ads door Google