De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Smart working.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Smart working."— Transcript van de presentatie:

1 Smart working

2 Inleiding Om het Smart Working concept weer onder de aandacht te brengen zijn er 6 verschillende beelden ontwikkeld. Deze beelden geven de aandachtspunten in Nieuw Amsterdam weer en ondersteunen de Basic Principles die bij de ontwikkeling van het concept zijn opgesteld.

3 Cooperate

4 Clean desk Zorg voor een opgeruimde werkplek.
Ga je richting huis? Laat de werkplek dan opgeruimd en leeg achter, zodat een collega (de volgende dag) gebruik kan maken van de werkplek. Daarnaast zorgt een opgeruimde werkplek ervoor dat de schoonmakers de werkplek goed schoon kunnen houden.

5 Avoid no show Vergaderruimtes worden ver van tevoren gereserveerd. Veel collega’s weten dat de reservering na 10 minuten vervalt, als je niet incheckt. Helaas worden de vergaderruimtes hierdoor bijna niet meer geannuleerd. Dit zorgt voor veel frustratie onder collega’s. Het lijkt namelijk erg druk, maar op de dag zelf heb je de ruimtes voor het uitkiezen. Heb je de vergaderruimte niet meer nodig? Meld deze op tijd af, zodat je collega’s er gebruik van kunnen maken.

6 Occupied but not in use Ben je langer dan 2 uur van je werkplek en is het erg druk op je afdeling? Laat de werkplek dan opgeruimd en leeg achter, zodat een collega gebruik kan maken van de werkplek.

7 Choose work location Een diversiteit aan werkplekken. Kies de juiste werkplek bij het werk dat je moet doen.

8 Do not disturb Houd rekening met je collega’s en spreek elkaar aan als iemand overlast bezorgd.


Download ppt "Smart working."

Verwante presentaties


Ads door Google