De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Geloof spreekt.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Geloof spreekt."— Transcript van de presentatie:

1 Geloof spreekt

2 overdracht volbracht 2 Cor.5:17 zo is dan wie in Christus is een nieuwe schepping, het oude is voorbij gegaan het nieuwe is gekomen.

3 Positie gewijzigd Rom. 5:19 zoals de ongehoorzaamheid van Adam tot gevolg had dat alle mensen zondaars werden, is het gevolg van de gehoorzaamheid van Christus dat alle mensen rechtvaardigen worden.

4 Positie gewijzigd Rom. 8:1 dus is er nu geen verdoemenis voor hen die in Christus Jezus zijn, die niet naar het vlees wandelen, maar naar de Geest.(HSV)

5 Positie gewijzigd Ef. 2: 4,5 Gods liefde voor ons is zo groot dat Hij ons volledig gratie heeft verleend, zelfs al waren we door overtredingen dood voor Hem. Hij heeft ons samen met Christus levend gemaakt! Wat een genade! Dat u gered bent is enkel en alleen genade van God. (HB)

6 Werk rust

7 Invloedsfeer Col.1:13 Hij heeft ons gered uit de macht van de duisternis en ons overgebracht naar het rijk van zijn geliefde Zoon.

8 Invloedsfeer Ef. 6:10 wordt gesterkt in de Heer en in de sterkte van Zijn macht. (HSV).

9 Invloedsfeer Ef. 2:19 zo bent u dus geen vreemdelingen of gasten meer, maar burgers, net als de heiligen, en huisgenoten van God.

10 LEVENSWIJZE Ef. 4:18,23 verduisterd in het verstand, vervreemd van het leven dat uit God is, door de onwetendheid die in hen is, …. En dat u vernieuwd wordt in de geest van uw denken.

11 LEVENSWIJZE 1 Joh. 4:18 er is in de liefde geen vrees, maar de volmaakte liefde drijft de vrees uit. De vrees houdt immers straf in, en wie vreest is niet volmaakt in de liefde.

12 LEVENSWIJZE Ps. 25:15 ik houd mijn oog gericht op de Heer, hij bevrijdt mijn voeten uit het net

13 LEVENSWIJZE Matt. 11:28-30 Kom naar Mij, jullie die vermoeid en onder lasten gebukt gaan, dan zal Ik jullie rust geven. Neem mijn juk op je en leer van Mij, want Ik ben zachtmoedig en nederig van hart. Dan zullen jullie werkelijk rust vinden, want Mijn juk is zacht en Mijn last is licht.

14 Werk rust


Download ppt "Geloof spreekt."

Verwante presentaties


Ads door Google