De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Regio Consulent & Recreatieforumlid KNHS Groningen

Verwante presentaties


Presentatie over: "Regio Consulent & Recreatieforumlid KNHS Groningen"— Transcript van de presentatie:

1 Regio Consulent & Recreatieforumlid KNHS Groningen
Els Kramer-Fokkens

2 Even voorstellen: Mijn naam is Els Kramer-Fokkens en woonachtig in Lauwerzijl. Getrouwd met Johan en we hebben 4 kinderen. We wonen op een boerderij waar we 150 fokooien hebben tijdens de aflammerperiode en waar onze dochter Amber een kleinschalig paardenbedrijfje runt Team Amber Horses. Naast het vee hebben we een bedrijf in de weg- en waterbouw.

3 Wat doet een regio consulent:
* De natuur openhouden voor de paardensport; *Als meldpunt fungeren voor problemen met ruiter- en menpaden; *Terreineigenaren ondersteunen bij de aanleg van ruiter- en menroutes; *Lobbyen voor veiligheid van ruiters en menners in het verkeer bij lokale overheden *Onderhouden van contacten met lokale terreineigenaren, gemeenten en andere overheden. Wat doet een regio consulent:

4 Wat doet een recreatie forumlid:
Ik heb mij tot doel gesteld om binnen de KNHS meer aandacht en belang toe te kennen aan ruiters en menners die niet direct actief zijn in de wedstrijdsport. Deze groep leden zijn samen met de manegeruiters de grootste groep binnen de KNHS. Het zijn deze ruiters en menners die buiten in het veld, in het bos en op strand het beeld vormen van paardrijdend Nederland. Om voor deze paardensporters ook in de toekomst ruimte te geven in ons dichtbevolkte land is het belangrijk dat hun belangen binnen en buiten de KNHS worden uitgedragen. De samenwerking met FNRS bedrijven onderhouden.

5 Wat wil ik graag bereiken:
Bekendheid bij de recreatie ruiters/menners Helpen “bruggen” bouwen Kennis overdracht d.m.v. workshops, berichten op social media, recreatie café en bijeenkomsten Samenwerking met de 3 Noordelijke Provincies Samen staan we sterk en de kennis vind ik in het veld bij de gebruikers.

6 Landelijke KNHS doelen:
Een nieuw platform voor de recreatie ruiters en menners. Het staat nu in een Bétaversie online. Paard Welkom….Overnachtings mogelijkheden met je paard. Samenwerkingspartners zijn FNRS, Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten, Easygis en de Provincies Limburg, Noord-Brabant, Zuid-Holland, Overijssel, Gelderland en Utrecht.

7 Zijn er nog vragen??


Download ppt "Regio Consulent & Recreatieforumlid KNHS Groningen"

Verwante presentaties


Ads door Google