De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een gesprek voeren Boek Begeleiden H14 en H15 (t/m par. 15.2)

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een gesprek voeren Boek Begeleiden H14 en H15 (t/m par. 15.2)"— Transcript van de presentatie:

1 Een gesprek voeren Boek Begeleiden H14 en H15 (t/m par. 15.2)
Boek Zorgplan H7, paragraaf 7.7

2 Opdracht 1 Maak in 3-tallen en noteer je antwoorden:
Wat is een ontvangst- en kennismakingsgesprek? Wat is het doel van een ontvangst- en kennismakingsgesprek voor een zorgvrager? Wat is het doel van een ontvangst- en kennismakingsgesprek voor een verzorgende? Wat is de standaardstructuur van een gesprek?

3 Opdracht 2 Maak in (dezelfde) 3-tallen en noteer je antwoorden:
Wat ga je bespreken tijdens een ontvangst- en kennismakingsgesprek? Maak een puntenlijstje. Welke gesprektechnieken ga je toepassen tijdens een ontvangst- en kennismakingsgesprek voor een zorgvrager? Waarom? Maak van jullie antwoorden een mindmap Open/ gesloten vragen Indirecte vragen

4 Huiswerk Ga in groepjes van 3 een kennismakingsgesprek oefenen. Pas de gesprekstechnieken toe. Denk aan een begin en een eind van een gesprek. Het gesprek duurt minimaal 5 minuten. Film de gesprekken. Degene die filmt vult ook de observatielijst in (wiki) Iedereen moet 1x de rol van de verzorgende hebben geoefend Deadline vrij 28 okt: (in mapje; zie criteria voor inleveren verslag wiki) Antwoorden opdracht 1 en 2 Observatielijst Reflectieverslag (zie volgende sheet) Filmpje (meenemen naar les vrij 28/10)

5 Reflectieverslag Onderstaande uitgewerkt in een kort verslag (1/2 A4)
Welke feedback kreeg je van de observant? Wat vond je hier van? En waarom? Wat ging goed tijdens het gesprek? (minimaal 2 punten) Wat kan nog beter? Hoe ga je er de volgende keer voor zorgen dat het ook echt beter gaat? (wees concreet!)


Download ppt "Een gesprek voeren Boek Begeleiden H14 en H15 (t/m par. 15.2)"

Verwante presentaties


Ads door Google