De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

. TWR Vriesburgerweg ES Ter idzard KVK Nummer:

Verwante presentaties


Presentatie over: ". TWR Vriesburgerweg ES Ter idzard KVK Nummer:"— Transcript van de presentatie:

1 . TWR Vriesburgerweg 3 8476 ES Ter idzard KVK Nummer:01077211
TWR woonconcept Ouderen zo lang mogelijk zelfstandig laten wonen met alle voorzieningen in de directe nabijheid. Doelstellingen: Bewegen/revalidatie Rolstoeltoegankelijk Fysiopraktijk/fitnessruimte Pedicure/kapsalon/winkels voor basisproducten Project locatie: Heerenveen Nieuwstraat 7/Kerkstraat 44 Projectplan: Het bouwen van 10 seniorenappartementen (60+) 5 etages en dakterras met gemeenschappelijk zwembad en fitnessruimte begane grond. Oppervlakte per appartement en ± 105 m². excl voor en achter balkon. Begane grond: winkelruimte /fysio ruimte /zwembad fitnessruimte Indeling Appartementen: slaapkamers: 2 Badkamers: 1 Toilet: Keuken/ woonkamer . -Parkeergarage. -Energievoorziening:zonenergie/luchtwarmtetechniek -De bouw van het project zal worden uitgevoerd door een erkende hoofdaannemer. Inlichtingen : Gerard Timmerman 8476 ES Ter-idzard Telefoon kantoor: mobiel: .

2 Verkoop appartementen en regels voor onderhoud
De verkoop van de appartementen begint wanneer alle contracten en financieringen voor de bouw zijn getekend. Hoofdfinancier is voor 60 a 70% de RABO bank. Doelstelling is wanneer 60 % van de appartementen is verkocht de bouw zal beginnen. Prijzen zijn vanaf € v.o.n. Hierin is inbegrepen € voor oprichten en starten VVE (Vereniging van eigenaren}. Dit bedrag betaalt elke bewoner die eigenaar word van een appartement op deze locatie. Wanneer het appartement later door de eigenaar verkocht word en er nog geen aanspraak is gemaakt voor onderhoud word het bedrag weer teruggestort door de VVE. De nieuwe eigenaar verplicht zich dan om ook weer hetzelfde bedrag in de VVE kas te storten. Het appartement dient verkocht te worden aan ouderen van 60+ dit om zodoende het concept te handhaven..Hetzelfde geld als men het appartement verhuurd dan alleen aan 60+ Ook hier is handhaving van het concept de doelstelling. De vereniging word de eerste 2 jaren beheerd door TWR Vastgoed VVE. Het Maandbedrag word vastgesteld op €100. De verhuur van de commerciele ruimtes blijven in beheer van TWR Vastgoed .

3 Doelstelling Commerciele ruimte begane grond Kerkstraat aanzicht.
± 52 m² is met behandelkamer en wachtkamer voorzien van wastafel en in een afzonderlijk gedeelte een toilet en keukenblok. Invulling deze praktijkruimte: Praktijk voor Fysiotherapeut in samenwerking kinderrevalidatie en met praktijken van bijvoorbeeld podoloog/Diëtiste/pyscholoog op verschillende dagen in overleg in gezamelijke ruimte . Dit om de kosten te verdelen voor de verschillende gezondheidspraktijken en leegstand van ruimtes te voorkomen omdat deze niet altijd bezet kunnen of zullen zijn. Toevoeging Fysiopraktijk: Gebruik makend van het zwembad voor behandelingen van kinderrevalidatie. Tijden In overleg met de VVE. Verder kan hij gebruik maken van fitnessruimte en dus eventueel op gezette tijden en of dagdeel het zwembad voor revalidatie van patienten die hiermee gebaat zijn. Ruimte 2: ± 30 m²: Hier kan worden gevestigd een kapsalon ism pedicure en of aanverwante diensten op het gebied van verzorging. Dit is eventueel ook in te delen in dagen en of dagdelen om zo meerdere voorzieningen te verkrijgen in deze ruimtes . Ook hier is een aparte ruimte aanwezig voor toilet en keukenblok. Winkelruimte 3: ± 30 m² met toilet en keukenblok: Dermatologische producten, huidverzorging/behandeling. Bovenstaande invulling van de ruimtes zijn optioneel en kunnen afwijken van de bezetting zoals staat beschreven in hun vorm. Echter niet afwijkend van het concept


Download ppt ". TWR Vriesburgerweg ES Ter idzard KVK Nummer:"

Verwante presentaties


Ads door Google