De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Uw naam | Uw docent | Uw cijfer

Verwante presentaties


Presentatie over: "Uw naam | Uw docent | Uw cijfer"— Transcript van de presentatie:

1 Uw naam | Uw docent | Uw cijfer
Naam van uw land Uw naam | Uw docent | Uw cijfer

2 Waar (uw land) zich bevindt
Vertel in welk werelddeel uw land zich bevindt en wat de buurlanden zijn. Voeg een kaart van uw land bij.

3 Geografische kenmerken van (uw land)
Noem belangrijke rivieren, meren, oceanen, bergketens en andere geografische kenmerken die in of in de buurt van uw land worden aangetroffen. Voeg een afbeelding bij van een van de geografische kenmerken van uw land.

4 Klimaat van (uw land) Vertel iets over de typische weerpatronen in uw land in de loop van het jaar. Voeg een afbeelding bij van een van de seizoenen in uw land.

5 Milieu van (uw land) Beschrijf enkele inheemse dieren en planten die in uw land kunnen worden aangetroffen. Voeg een afbeelding bij van een dier of plant uit uw land.

6 Geschiedenis van (uw land)
Maak een tijdlijn van de belangrijkste historische gebeurtenissen van uw land of provincie. Naam van gebeurtenis 1 Naam van gebeurtenis 2 Naam van gebeurtenis 3 Naam van gebeurtenis 4 Naam van gebeurtenis 5 Naam van gebeurtenis 6 Naam van gebeurtenis 7 Naam van gebeurtenis 8 Datum 1 Datum 2 Datum 3 Datum 4 Datum 5 Datum 6 Datum 7 Datum 8 Beschrijving van de gebeurtenis Voeg belangrijke punten uit de geschiedenis van uw land aan de tijdlijn toe.

7 Gebruiken en tradities
Vertel iets over de belangrijkste gebruiken en tradities die in uw land worden gevierd. Neem informatie op over wie er vieren en wanneer. Voeg hier een afbeelding bij die een gebruik of traditie illustreert.

8 Regering van (uw land) Leg uit hoe wetten in uw land worden gemaakt en gewijzigd. Vertel hoe de mensen worden gekozen om het land te leiden. Voeg een afbeelding bij van de leider van uw land.

9 Economie van (uw land) Leg uit welke goederen en services in uw land worden geproduceerd. Hoe voorzien de mensen in hun eigen behoeften en die van hun gezin? Voeg een afbeelding bij die een deel van de economie van uw land illustreert.

10 Toerisme in (uw land) Vertel iets over de bezienswaardigheden in uw land die bezoekers uit andere landen de moeite waard kunnen vinden. Voeg een afbeelding bij van een van de bezienswaardigheden in uw land.


Download ppt "Uw naam | Uw docent | Uw cijfer"

Verwante presentaties


Ads door Google