De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Webcare Amber en Emma Webcare is het verlenen van service via Social media. Je gebruikt hierbij Social Media om vragen van klanten te beantwoorden maar.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Webcare Amber en Emma Webcare is het verlenen van service via Social media. Je gebruikt hierbij Social Media om vragen van klanten te beantwoorden maar."— Transcript van de presentatie:

1 Webcare Amber en Emma Webcare is het verlenen van service via Social media. Je gebruikt hierbij Social Media om vragen van klanten te beantwoorden maar ook om je klanten te informeren. Doormiddel van webcare kunnen ook klachten worden opgelost.

2 Voorbeeld 1

3 Voorbeeld 2

4 Voorbeeld 3

5 Voorbeeld 4

6 Voorbeeld 5

7 Bronvermelding https://nl.wikipedia.org/wiki/Webcare
De rest van de bronnen staan bij de afbeelding.

8 Tips Tip 1 is: wees altijd vriendelijk tegen de klant. Gebruik nette taal. Tip 2: Niet ingaan op negatieve reacties die nergens op slaan. Als je dit doet dan komen er alleen maar meer van zulke reacties. Tip 3: Probeer je te allen tijde te verplaatsen in de klant. Als er bijvoorbeeld een klacht wordt ingediend dan is het belangrijk dat de klant begrepen wordt.


Download ppt "Webcare Amber en Emma Webcare is het verlenen van service via Social media. Je gebruikt hierbij Social Media om vragen van klanten te beantwoorden maar."

Verwante presentaties


Ads door Google