De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

GEZOCHT! Enthousiaste vrijwilligers die onze bezoekers en patiënten op weg helpen! Imelda vernieuwt! Vanaf april begint de verjongingskuur van onze inkomhal.

Verwante presentaties


Presentatie over: "GEZOCHT! Enthousiaste vrijwilligers die onze bezoekers en patiënten op weg helpen! Imelda vernieuwt! Vanaf april begint de verjongingskuur van onze inkomhal."— Transcript van de presentatie:

1 GEZOCHT! Enthousiaste vrijwilligers die onze bezoekers en patiënten op weg helpen!
Imelda vernieuwt! Vanaf april begint de verjongingskuur van onze inkomhal. Die vernieuwing zorgt er natuurlijk ook voor dat er een alternatieve ingang moet worden voorzien. We vinden het belangrijk dat onze patiënten en bezoekers goed hun weg vinden, zeker in deze tijdelijke situatie. Daarom willen we enthousiaste vrijwilligers inzetten die onze patiënten en bezoekers een beetje “op weg” helpen wanneer ze het ziekenhuis binnenkomen. Wat vragen we? We zijn op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers die mensen hartelijk en vriendelijk zullen ontvangen en wegwijs zullen maken in ons Imeldaziekenhuis. Deze tijdelijke situatie start op maandag 2 april. Kan jij je een aantal uren per week vrijmaken? Heb je 1 of meerdere dagen vrij die je graag nuttig wilt in te vullen? Zie je het zitten op gedurende een beperkte periode mensen een handje te helpen? Dan ben jij onze geschikte vrijwilliger! Meer info? Neem dan gerust contact op met Gerd Hertogen, diensthoofd onthaal. Je kan haar bereiken op 015/ of een mailtje sturen naar Al benieuwd naar de nieuwe inkomhal? Kijk dan hier:


Download ppt "GEZOCHT! Enthousiaste vrijwilligers die onze bezoekers en patiënten op weg helpen! Imelda vernieuwt! Vanaf april begint de verjongingskuur van onze inkomhal."

Verwante presentaties


Ads door Google