De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Sauna’s Zwembaden Machine Kamers Eiland Geschiedenis Wist je dat?

Verwante presentaties


Presentatie over: "Sauna’s Zwembaden Machine Kamers Eiland Geschiedenis Wist je dat?"— Transcript van de presentatie:

1 Gemaakt door: Zsofika Isa Mayka Seth Kenan Boaz Fernande Mara Loek Julia en Daimy

2 Sauna’s Zwembaden Machine Kamers Eiland Geschiedenis Wist je dat?
inhoud Sauna’s Zwembaden Machine Kamers Eiland Geschiedenis Wist je dat?

3 Sauna’s We zijn in alle sauna’s geweest en het was er heel heet! De heetste sauna was wel 105 graden ! We zijn ook in de vleermuis sauna geweest dat heet zo omdat toen ze het aan het bouwen waren er een vleermuis in zat. Omdat de vleermuis een beschermde diersoort is moesten ze stoppen met bouwen totdat de vleermuis er zelf uit ging!

4 Zwembaden In het Fort zijn ook heel veel Zwembaden
Zwembaden In het Fort zijn ook heel veel Zwembaden. Ze moeten natuurlijk de goede temperatuur hebben dat regelen ze in de machinekamer.

5 Machine Kamer Zwembad Dit is de machine die het chloor regelt en aanmaakt . Dit is chloor op waterbasis en dat betekent: dat als je niet tegen chloor kan dan kan je hier alsnog zwemmen.

6 Machine Kamer Techniek De Machine Kamer Techniek is een van de belangrijkste kamers in het hele Fort. Als er ergens een fout in zit moet dat zo snel mogelijk opgelost worden want anders heeft het hele Fort er problemen mee!

7 Eiland Op dit Eiland geven ze allemaal yoga lessen en daarom ziet het er hier zo rustgevend uit. Op het eiland is ook een heel groot pad en dat pad is heel speciaal want het geeft een massage aan je voeten als je er met je blote voeten er overheen loopt.

8 Geschiedenis Het Fort was in de Tweede Wereld Oorlog een bunker voor de soldaten. En dat was ook hun slaapplek. Na de Tweede Wereld Oorlog hebben ze het Fort vergroot en van binnen vernieuwd. In 2012 werd het Fort geopend als Wellness en Hotel.

9 Wist je dat ? Wist je dat er honderd mensen werken ?
Wist je dat er maar 16 hotelkamers zijn ? Wist je dat er 9 zwembaden zijn ? Wist je dat er per week ongeveer 130 mensen per week komen ? Wist je dat je elke laatste zondag van de maand je kind mee kan nemen ? Wist je dat de warmste sauna 105 graden is ?


Download ppt "Sauna’s Zwembaden Machine Kamers Eiland Geschiedenis Wist je dat?"

Verwante presentaties


Ads door Google