De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

NETWERKWEEK De opdracht voor de NWW is om materiaal te maken rondom een concept van een game, applicatie, artbook of een ander productie dat in *lijn.

Verwante presentaties


Presentatie over: "NETWERKWEEK De opdracht voor de NWW is om materiaal te maken rondom een concept van een game, applicatie, artbook of een ander productie dat in *lijn."— Transcript van de presentatie:

1 NETWERKWEEK De opdracht voor de NWW is om materiaal te maken rondom een concept van een game, applicatie, artbook of een ander productie dat in *lijn van onze opleiding ligt om je product aan de man/op de markt te brengen. *Bij twijfel => vraag advies aan de docenten.

2 Aan alle onderstaande 5 punten moet voldaan worden:
Concept product beschrijving (Gerelateerd aan de Game art & game dev opleiding) Verdien model beschrijving Platform | waar je publiceert | aan wie je pitcht Primaire Doelgroep bepaling Marketing materiaal

3 Concept product beschrijving
(Gerelateerd aan de Game art & game dev opleiding) Op basis van een idee waar de groep of een individu uit de groep mee komt en waar de groep achter staat. (Dus waar de complete groep aan kan & wil gaan werken)

4 Verdien model beschrijving
Hoe ga je je geld hiermee verdienen? Wat zijn de kosten & baten?

5 Platform | waar je publiceert | aan wie je pitcht
Crowfunding (Kickstarter etc..) Publisher Investeerder App store, Steam etc... CGtrader, Unreal Market etc... Etc....

6 Primaire Doelgroep bepaling
Voor wie maakt je dit product? (En nee, niet voor iedereen.)

7 Marketing materiaal Demo Merchandise Trailer Guerilla campaign
Social media campaign/pagina etc... Beurstand Webpage Etc.... Posters/flyers, prints Artwork 2D, 3D

8 Voorbeeld Iron Harvest by KING Art Games - Kickstarter KING Art Games is raising funds for Iron Harvest on Kickstarter! A classic real-time strategy game with an epic single player campaign, multiplayer & coop, set in the alternate reality of 1920+


Download ppt "NETWERKWEEK De opdracht voor de NWW is om materiaal te maken rondom een concept van een game, applicatie, artbook of een ander productie dat in *lijn."

Verwante presentaties


Ads door Google