De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

POSITIE VAN DE GGD - SPEERPUNTEN - Terugduwen en toeleiden. - Samenwerken in de wijk. - Coördinator in de ketens. - Informatie is je kracht.

Verwante presentaties


Presentatie over: "POSITIE VAN DE GGD - SPEERPUNTEN - Terugduwen en toeleiden. - Samenwerken in de wijk. - Coördinator in de ketens. - Informatie is je kracht."— Transcript van de presentatie:

1

2

3

4

5

6

7 POSITIE VAN DE GGD - SPEERPUNTEN
- Terugduwen en toeleiden. - Samenwerken in de wijk. - Coördinator in de ketens. - Informatie is je kracht. - Adviseur van de gemeente.

8

9

10 SOCIALE VEILIGHEID – SPEERPUNTEN
- GGD als verbinder JGZ en veiligheid. - Gezonde burgers dragen bij aan een vitale samenleving. - Andersom draagt veiligheid bij aan gezondheid. - "06 nummer DPG onder de speeddial bestuurder."

11

12 PROFESSIONALISERING - SPEERPUNTEN
- Van deskundigheidsmacht naar samenwerkingsgezag. - Organiseer uitwisseling van kennis, ervaring en (voor)beelden. - Diversiteit als kracht. - Versterk maatschappelijke sensitiviteit. - Visie en (persoonlijk) leiderschap als basis voor continue ontwikkeling.

13

14 NEXT STEPS…


Download ppt "POSITIE VAN DE GGD - SPEERPUNTEN - Terugduwen en toeleiden. - Samenwerken in de wijk. - Coördinator in de ketens. - Informatie is je kracht."

Verwante presentaties


Ads door Google