De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Student-centered learning Student-centered learning is het proces waar bij studenten makkelijk kunnen leren plannen, tactieken toepassen om het studeren.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Student-centered learning Student-centered learning is het proces waar bij studenten makkelijk kunnen leren plannen, tactieken toepassen om het studeren."— Transcript van de presentatie:

1 Student- centered learning Problem-based learning Research-based learning problemsolving

2 Student-centered learning Student-centered learning is het proces waar bij studenten makkelijk kunnen leren plannen, tactieken toepassen om het studeren te vergemakkelijken. De 4 princiepen 1. Plaats 2. Keuze 3. Stem 4. Vrijheid

3 Problem-based learning Problem-based learning is het proces waarbij studenten leren door middel van een oplossing. Het is de bedoeling dat de studenten zelf gaan ontdekken hoe ze een bepaalde onderwerp of een les makkelijk op hun eigen manier kunnen begrijpen. PBL proces Probleem Omschrijf het probleem Zelfstandig het probleem bestuderen Deel de info met de groep en zoek overeenkomsten Presenteer de oplossing en bespreek wat je hebt geleerd Oplossing toepassen

4 Research-based learning Research-based learning is het proces van leren waarbij de studenten strategien leren om hun manier van denken te organiseren en om succesvol in het leren te zijn. Waarom research-based? Door Research-based kunnen leerkrachten erachter komen welke manier van lesgeven het best is voor de studenten in hun klas.

5 Problem – based learning
Is een spannend alternatief in het traditionele klassikaal leren. Met problem-based learning presenteert de leerkracht een probleem waarbij de student zelf een oplossing moet bedenken. Bij problem-based learning treedt de leerkracht op als facilitator en mentor i.p.v een bron van oplossingen.

6 Problem-based learning biedt u de mogelijkheden om:
Te onderzoeken en uit te proberen wat je weet. Ontdekken wat je nodig hebt om te leren. Ontwikkelen van uw people skills voor het bereiken van hogere prestaties. Het verbeteren van uw communicatieve vaardigheden.

7 Thank you !


Download ppt "Student-centered learning Student-centered learning is het proces waar bij studenten makkelijk kunnen leren plannen, tactieken toepassen om het studeren."

Verwante presentaties


Ads door Google