De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Gemaakt door Soufyan en Philip

Verwante presentaties


Presentatie over: "Gemaakt door Soufyan en Philip"— Transcript van de presentatie:

1 Gemaakt door Soufyan en Philip
Quizzzzzzzzzzzzzz Gemaakt door Soufyan en Philip

2 Inhoud moppen grappige plaatje mensen sport school Multatuli Einde

3 moppen Er stond een politieman op een druk kruispunt. Toen kwam er een man aanlopen die vroeg: “Wat is de kortste weg naar het ziekenhuis?” Daarop antwoordde de politieman: “Gewoon blijven staan, meneer”.

4 Grappige plaatje Deze man snapt het echt niet.

5 mensen Wist je dat je van adrenaline een soort supermens wordt?
Als je door stress of angst adrenaline door je lichaam heen krijgt ben je ineens tot meer in staat dan wanneer je in normale toestand verkeerd. Je kunt bijvoorbeeld ineens harder lopen of meer gefocust handelen. De adrenaline is bedoelt om in vluchtsituaties meer uit je lichaam te kunnen halen.

6 School Multatuli School Multatuli. is een leuke school de school bestaat 62 jaar. En is ook heel erg gezellig .En we doen ook leuke dingen. Zoals voetballen met de hele klas en we doen BEVO .

7 sport Als je gezond bent moet je dit niet gaan roken als zij.

8 Einde EINDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.


Download ppt "Gemaakt door Soufyan en Philip"

Verwante presentaties


Ads door Google