De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Buurtsportcoaches gemeente Dalfsen

Verwante presentaties


Presentatie over: "Buurtsportcoaches gemeente Dalfsen"— Transcript van de presentatie:

1 Buurtsportcoaches gemeente Dalfsen
Welkom

2 Inhoud – de te behandelen punten
1 Even voorstellen. 2 Rol van de buurtsportcoach. 3 Huidige resultaten & werkzaamheden. 4 Ondersteuningsmogelijkheden. 5 Gelegenheid voor vragen.

3 Even voorstellen Marco Hollak Buurtsportcoach in de kernen
Nieuwleusen & Lemelerveld William van Lenthe Buurtsportcoach in de kernen Dalfsen, Hoonhorst & Oudleusen

4 Rol van de buurtsportcoach
Wat denken jullie? Buurtsportcoaches zijn: Combinatiefunctionarissen met als specifieke opdracht het organiseren van een sport- en beweegaanbod in de buurt en het maken van een verbinding tussen sport- en beweegaanbieders en andere sectoren zoals zorg, welzijn, jeugdzorg en kinderopvang en onderwijs. Er is altijd sprake van een combinatie met sport en bewegen. (Bron:

5 Rol van de buurtsportcoach
Verbinden Stimuleren Ondersteunen Adviseren Initiëren Ontwikkelen

6 Rol van de buurtsportcoach
Belangrijkste punt van wat wij niet doen: Wij nemen geen taken over van o.a. docenten en vervullen geen openstaande kader-/vrijwilligersfuncties.

7 Huidige resultaten & werkzaamheden
Momenteel 20 Van 9 naar 19 Coaching Kennis/document deling Met o.a. gezonde(re) sportkantine De ‘natte’ gymles Jaarlijkse update & vernieuwing “Opnieuw leren” buitenspelen Vernieuwend sportaanbod Cursus sportverenigingen Naschools aanbod Met jongerenwerk Motorische screening

8 Ondersteuningsmogelijkheden
Opstellen van beleidsplannen. Technisch. Vrijwilligers. Arbitrage. Sponsoring. Aanleveren van voorbeeld(document)en. Beleidsplannen. Tip/-instructie kaarten. (Mede) organiseren van cursussen/workshops. Bestuurlijke vernieuwing. Sociale media, sponsoring, gedragsproblematiek etc... Masterclass voor penningmeester (idee). (Mede) organiseren van opleidingen voor kaderleden. Mede ontwikkelen van les-/trainingsaanbod. (Mede) Ontwikkelen/organiseren van school sporttoernooien. (Mede) Ontwikkelen/organiseren van kennismaken met sport. Binnen- & naschools sportaanbod. Opstarten gezonde(re) sportkantine.

9 Gelegenheid voor vragen Bedankt voor jullie aandacht!
Contactgegevens William van Lenthe Marco Hollak Buurtsportcoach T: 06 – T: 06 – E: E: Bedankt voor jullie aandacht!


Download ppt "Buurtsportcoaches gemeente Dalfsen"

Verwante presentaties


Ads door Google