De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Apple & Windows Door: Marjolein 2VA Hallo allemaal!!

Verwante presentaties


Presentatie over: "Apple & Windows Door: Marjolein 2VA Hallo allemaal!!"— Transcript van de presentatie:

1 Apple & Windows Door: Marjolein 2VA Hallo allemaal!!
Mijn stelling gaat over Apple & Windows. Apple & Windows Door: Marjolein 2VA

2 Windows of Apple? Ik ga jullie uitleggen wat beter is; Windows of Apple. Misschien lijk ik wel een beetje op een nerd dat ik het leuk vind om dit uit te zoeken maar ik denk dat jullie het hierna een stuk leuker vinden!

3 Apple is beter dan Windows
Mijn stelling is Apple is beter dan Windows. Ik ben het hier mee eens!

4 Plan Argumenten Steve Jobs Filmpje Tegenargument
Eerst ga ik jullie vertellen waarom Apple beter is dan Windows. Daarna laat ik jullie andere mensen zien en wat zij ervan vinden. Dan laat ik een filmpje zien. Dan laat ik jullie tegen argumenten zien!

5 argumenten Op apple computers heb je nooit last van virussen of virusscanners Je kan hem makkelijk verbinden met andere apparaten Hij behoudt z’n prijs Alle programma’s zijn specifiek geschreven voor apple computers Ze zijn super snel Op Macs heb je nooit last van virussen of virusscanners Je kan hem makkelijk verbinden met andere apparaten (iPhone, iPad, toetsenbord, muis) Hij behoudt z’n prijs -> over een paar jaar is hij maar 200 euro in prijs gezakt Alle programma’s zijn specifiek geschreven voor Mac -> doordat Mac zijn eigen besturingssysteem heeft Ze zijn super snel -> zelfs de aller goedkoopste MacBook Air van een paar jaar geleden is super snel!

6 Steve jobs Geboren op 24 feb 1955 Medeoprichter van Apple
Heeft Apple groot gemaakt Zijn doel Steve Jobs Geboren op 24 februari 1955 Medeoprichter van Apple Heeft de naam ‘Apple’ bedacht Heeft Apple groot gemaakt Doodsoorzaak: alvleesklierkanker Zijn doel van Apple oprichten was het vernieuwen van de smartphones. Bijvoorbeeld: In de tijd dat de eerste iPhone was gemaakt waren er alleen telefoons met knopjes, de iPhone was de eerste telefoon met een touch-screen! En natuurlijk vond hij Apple beter dan Windows

7 Hier een filmpje over Apple!

8 Tegenargument Apple is erg duur
Een groot tegenargument is dat Apple duur is, dat is ook zo. Dat komt doordat ze hun eigen systeem hebben en zelf de prijs mogen bepalen. Maar wat je ervoor terug krijgt is wel een stuk beter en mooier!

9 Alle argumenten op een rijtje
Op Macs heb je nooit last van virussen of virusscanners Je kan hem makkelijk verbinden met andere apparaten (iPhone, iPad, toetsenbord, muis) Hij behoud z’n prijs -> over een paar jaar is hij maar 200 euro ongeveer naar beneden gegaan Alle programma’s zijn specifiek geschreven voor Macs -> doordat Mac zijn eigen besturingssysteem heeft Ze zijn super snel -> zelfs de aller goedkoopste MacBook Air van een paar jaar geleden is super snel!

10 Apple is beter dan windows
Doe mij maar een Mijn uitsmijter is: ‘Doe mij maar een apple!’ Zijn er nog vragen?  Apple is beter dan windows Marjolein Alberts 2VA


Download ppt "Apple & Windows Door: Marjolein 2VA Hallo allemaal!!"

Verwante presentaties


Ads door Google