De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

02-05 Presentaties kunstenaar van de week Onderzoeksopdrachten Spreekuur Groeidocument Presentaties kunstenaar van de week Onderzoeksopdrachten Straffen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "02-05 Presentaties kunstenaar van de week Onderzoeksopdrachten Spreekuur Groeidocument Presentaties kunstenaar van de week Onderzoeksopdrachten Straffen."— Transcript van de presentatie:

1 Renzo Martens http://hollandsemeesters.info/posts/show/8986

2 02-05 Presentaties kunstenaar van de week Onderzoeksopdrachten Spreekuur Groeidocument 09-05 Presentaties kunstenaar van de week Onderzoeksopdrachten Straffen en belonen 16-05 Presentaties kunstenaar van de week Growth and fixed Mindset Inleveren groeidocument 23-05 Presentaties kunstenaar van de week Aflsuiting

3 Kunstenaar van de week

4 Eindbeoordeling BDO b -Oriëntatiestage en verslag voldoende afgerond -Presentatie begrip en kunstenaar van de week voldoende afgerond -Groeidocument voldoende afgerond Uiterste inleverdatum: 16-05 -Blog up to date: Logboeken, verslag oriëntatieweek en groeidocument

5 Onderzoeksopdrachten
1. Hoe ziet het beeldend kunstvak er uit op de verschillende onderwijsniveaus’s in Nederland? 2. Wat is een cultuurprofielschool en waar staan zij voor? 3. Wat zijn kerndoelen en eindtermen? Hoe zien ze eruit voor de (beeldende) kunsteducatie? 4. Welke typen middelbare scholen kun je vinden in Nederland? 5. Welke belangrijke pedagogische visies horen hierbij? 6. Wat is het LKCA? 7. Wat is het SLO en wat heeft het te maken met het beeldende kunstvak?

6 -Werken aan groeidocument -Lezen Straffen en Belonen,
 Huiswerk: -Werken aan groeidocument -Lezen Straffen en Belonen, Lessen in Orde, Peter Teitler


Download ppt "02-05 Presentaties kunstenaar van de week Onderzoeksopdrachten Spreekuur Groeidocument Presentaties kunstenaar van de week Onderzoeksopdrachten Straffen."

Verwante presentaties


Ads door Google