De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Media en creativiteit module 6 Identiteit Jaar 2.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Media en creativiteit module 6 Identiteit Jaar 2."— Transcript van de presentatie:

1 Media en creativiteit module 6 Identiteit Jaar 2

2 1.Inleiding In de klas verschillende opleidingen zoeken en verdelen over duo’s Bestuderen modulewijzer Voorbereiden volgende les Maken opdracht 1b en 1c 2.Presenteren in duo’s opdracht 1b en 1cStart maken opdracht 1d 3.Afronden opdracht 1 - FeedbackAfronden opdracht 1, verslag en schaalmodel 4.Presenteren van de tuinen op schaal, opdracht 2a, 2b, 2c Start met challenge 5Challenge 2c tijdlijn Verder met de challenge, 2c 6.Challenge 2d 2e manifest Verder met de challenge, 2d en 2e 7.Challenge 2eVerder met de challenge, 2e 8Presenteren manifest Inleveren opdracht 2 Inleveren opdracht 1, 2 en reflectie 9Beoordelingsweek 10Chaosweek Weekoverzicht

3 Agenda Planning Huiswerk Toelichting huiswerk

4 Planning les 1 onderzoek opleidingen duo’s les 2 presentaties - imago opleidingen les 3 bezoek aan de opleiding – identiteit onderzoek Les 4 presentatie opdracht 1d – verslag inleveren opdracht 1b 1c en de drie beelden.

5 Huiswerk les 4 Maak het verslag (professioneel ogend) piekfijn in orde, opdracht 1b en 1c inclusief de drie beelden, zie onder. Kies een beeld van een dier, een beeld van een figuur en een beeld van een auto. Deze drie beelden moeten passen bij de identiteit van de school die je onderzoekt. Opdracht 1d (zie toelichting huiswerk)

6 Toelichting huiswerk (zie ook de modulewijzer) Verzamel drie beelden die passen bij de identiteit van de opleiding die je onderzoekt: een beeld van een dier, een beeld van een figuur en een beeld van een auto. Dit is de eerste stap van het verbeelden van de opleiding. Je kan deze beeldinformatie gebruiken om tot vorm te komen voor het schaalmodel van een tuin. Maak een 3D schaalmodel van een tuin op basis van de identiteit van de opleiding (een metafoor, creatieve techniek uit jaar 1). Je gaat een tuin vormgeven op basis van de identiteitsaspecten, je kan ook gebruik maken van de drie beelden die je bij de identiteit hebt gezocht. Wat als je onderzochte opleiding een tuin zou zijn? Formaat indicatie: 50 cm. bij 50 cm. (Dit formaat is afhankelijk van de identiteit van je opleiding). Denk bijvoorbeeld aan een dierentuin, een moestuin, een rotstuin, een geometrisch park, de voortuin van een (kaarten)huis of een kerkhof als verbeelding van je opleiding. Wees je bewust van kleur, formaat en materiaal keuze. Een stevige opleiding is niet gemaakt van wiebelende papiertjes! Beoordelingscriteria: Kan de student het verschil tussen identiteit en imago aangeven? Heeft de student aan alle aspecten van de identiteit gedacht? Is het schaalmodel passend, beelden en overtuigend?

7


Download ppt "Media en creativiteit module 6 Identiteit Jaar 2."

Verwante presentaties


Ads door Google